SK Slunéčko

1. 11. 2020

SK Slunéčko viru navzdory

Soutěžní sezóna po nedokončené poslední se opět překlopila do nepříjemného, ale nutného režimu, kdy dodržujeme dosud vydaná nařízení vlády. Nevím, jaká bude situace v době, kdy se Kurýr dostane mezi veřejnost, ale zatím využíváme možnosti tréninku venku v malých skupinách. Dosud se odehrála některá utkání dlouhodobých soutěží, kterých se náš klub pravidelně účastní. Skóre je zatím plusové. Především U 13 pod vedením Evy Vilhumové vkročilo do sezóny výborně a dalo zapomenout na loňské výsledky. I U 12 si vede dobře. Tak jen doufáme v lepší časy.

Pokud nařízení vlády povolí slučování venku v jakémkoli počtu, připravíme program tak, aby všechny hráčky v rámci možností mohly „trénovat“. Pokud budeme uzavřeni do svých bytů, bude probíhat individuální příprava.

Doba je zlá a vyžaduje od nás všech uvědomělost a zdravý rozum. Nepropadejme panice, ale zároveň buďme zodpovědní. Nejen k sobě, ale i k ostatním. A my sportovci to umíme. Klasik říká, že informace v mediích je třeba dělit dvěma, přidat špetku selského rozumu a jste skoro u pravdivé informace. Politikaření asi v této době nemá místo.

Jana Machová, SK Slunéčko, z. s.


 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena