SK Slunéčko, sportovní klub

1. 4. 2016

Sezona basketbalistek se blíží k závěru, nábor dívek, sportování pro hendikepované

Sezona basketbalistek se blíží k závěru

Chybí odehrát ještě poslední zápasy v dubnu a sezona našich košíkářek skončí. Nesla se ve znamení střídavých úspěchů. Potěšující je nárůst členské základny o nejmenší adeptky basketu, které se chystají na první zápasy koncem května. Družstva kadetek a mladších žákyň obsadila v celostátních soutěžích shodně šestá místa a čeká je boj o účast v celostátní lize pro další rok. Obě družstva skončila nad očekávání dobře ve svých skupinách, sice se nevyhnula zbytečným prohrám, ale celkové umístění obou družstev v republice je povzbuzující pro další družstva našeho klubu. Družstva starších minižákyň a nejmladších minižákyň svoje soutěže ještě dohrávají a statečně se perou o umístění ve středu tabulek. Ani družstvo žen se ve své soutěži neztratilo a pravděpodobně obsadí celkové třetí místo v 1. třídě pražského přeboru.

Sezona však přece jen ještě úplně nekončí. Některá družstva se zúčastní velikonočního turnaje v Praze, některá dokončí soutěže a některá odehrají přátelské turnaje. Přeji všem co nejvíce dobrých výsledků a chuti do dalších treninků, které je v závěru školního roku čekají.

Jana Machová, SK Slunéčko, z.s.

 

 

BASKETBALOVÝ KLUB SK SLUNÉČKO

POŘÁDÁ NÁBOR DÍVEK ROČ. 2007–2010 DO MINIPŘÍPRAVKY

ÚTERÝ 19. 4. 2016
od 16–17 hodin

KDE: MĚSTSKÁ SPORTOVNÍ HALA
ŘÍČANY (ŠKROUPOVA)

KONTAKT: Nikola Šmolcnopová
(724 827 512)

Nikola.Smolcnopova@seznam.cz

www.skslunecko.cz

www.facebook.com/BasketRicanySkSlunecko

PŘIJĎTE SI ZKUSIT MINIBASKET!!!

 

Sportování pro hendikepované

Sportovní klub SK Slunéčko, z.s. otvírá sportovní klub pro mentálně postižené se zaměřením na sportovní hry. Aktivita je určená pro osoby starší 18-ti let, mentálně postižené, pohyblivé a bez smyslového postižení. Zahajujeme 2. 5. 2016 v ZŠ Nerudova, Říčany v 17.00 hod. Kapacita klubu je omezena počtem účastníků. Kdo by se chtěl sportovní aktivitě věnovat, přihlašte se na mail: jmachova@skslunecko.cz , kde se můžete i blíže informovat. Těšíme se.

Jana Machová, SK Slunéčko, z.s.

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena