SK Slunéčko, sportovní klub

2. 12. 2016

Předvánoční čas basketbalistek

Soutěže jsou v plném proudu a do Vánoc budou mít některá družstva odehranou většinu utkání v základních skupinách. Družstvo žen pokračuje ve své dlouhodobé soutěži úspěšně a drží se na čele tabulky Pražského přeboru. Kadetky (U 17) jsou ve své skupině také v čele a družstvo, které je posíleno některými hráčkami z Benešova, si udržuje naději na postup o kvalifikaci do extraligy. Starší žákyně (U 15) ve své těžké skupině jsou na 5. místě a potřebují po základní části se posunout na místo čtvrté, aby postoupily do extraligy.

U 14, které hrají žákovskou ligu, jsou také ve středu tabulky a po odehrání základní skupiny

podle konečného umístění budou hrát další část ve skupině, která bude bojovat o přímý postup do žákovské ligy pro příští rok. Úspěšně si počínají i mladší minižákyně, které ve své skupině poznaly zatím porážku pouze od lídra soutěže a v krajském přeboru jsou také v horní části tabulky. Naše nejmenší jsou v tréninkovém procesu a přátelská utkání se teprve dojednávají.

Oceněním práce všech trenérů je nominace Kláry Odvárkové do širší reprezentace U 15, Markéty Nádvorníkové a Bětky Plzeňské do krajského výběru.

 

Jana Machová

SK Slunéčko, z.s.   

Klára Odvárková

Markéta Nádvorníková

Bětka Plzeňská

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena