Skautské středisko Lípa Říčany

1. 2. 2020

Co nového k plánované skautské klubovně?

Finance od dárců rychle přibývají. Na transparentním účtu k veřejné sbírce na stavbu nové skautské klubovny je již přes 800 000 Kč. Moc děkujeme! Celkově již máme zajištěných zhruba 60 % celkových nákladů.

Z posledních benefičních akcí, kde jste se mohli o stavbě nové skautské klubovny dozvědět, bylo v prosinci Betlémské světlo a nyní na začátku ledna již tradiční skautský ples, který v KC u Labutě zahajuje plesovou sezonu. Ples se moc vydařil, výzdoba i část tomboly byly ve stylu „stavíme novou klubovnu“. Na plese se dražil nádherný obraz od Tomáše Hřivnáče, zisk z dražby i z celého plesu byl opět poslán na náš transparentní účet k výstavbě klubovny. Tímto bychom chtěli moc poděkovat všem, kdo nás podporují, a pokud kdokoli by byl schopen naší aktivitě pomoci, prosím kontaktujte nás. Děkujeme.

Tradiční zimní výprava říčanských skautů a skautek do Jizerských hor

Jako každý rok jsme se vydali před Vánocemi na společnou výpravu skautů a skautek do Jizerských hor. V sobotu jsme vyrazili na výlet k  přehradě Souš a na Jizerku. Když jsme se celí promrzlí vrátili do chaty, čekala  nás příprava slavnostní večeře v podobě řízku s bramborovým salátem.  V neděli už nezbývalo, než si  zabalit věci, zahrát si pár her a vyrazit domů. I přesto, že sněhu nám hory moc nedopřály, jsme si všichni výpravu užili. 

2. oddíl skautek

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena