Skautský ples

24. 2. 2014

Milí čtenáři, dnes zklamu ty, kteří se těšili na další z našich akčních dětských výprav. V tomto čísle vám přiblížím společenskou akci, kterou naše skautské středisko v Říčanech pořádá letos již po osmé, a to skautský ples.

Jako každý rok, tradičně první ples taneční sezony v Říčanech, zahájil Vojtěch Vít a vedoucí střediska Tomáš Rajtora v prostorách nádherně zrekonstruovaného a efektně nasvíceného kulturního centra Labuť v sobotu 11.1.2014.

K tanci hraje celý večer osvědčený šestičlenný orchestr Petra Holuba, jehož výběr písní ocení všichni tanečníci. Zatančíte si tu cha-chu, rumbu, waltz i polku. Program je opravdu nabitý. Nádherné předtančení mistrů republiky v show – dance střídá malá tombola, potom následují další série tanců. Čas tak rychle utíká, že je tu půlnoc a s ní hlavní tombola. Tímto bych moc děkovala milým sponzorům hlavně Tomáši Hřivnáčovi za nádherný obraz, společnosti Billa a Tereze Selixové. Děkuji také všem, kteří pomáhali s přípravou plesu a také těm, co nás celoročně podporují. Ples se letos velmi povedl a těšíme se na vaši návštěvu opět za rok!

 

Jana Rajtorová

 

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena