Sokol Říčany

3. 1. 2014

Atletická přípravka v r. 2013

Atletickou sezonu 2013 naší přípravky můžeme shrnout jako velmi úspěšnou. Konečně jsou vidět výsledky našeho snažení. Dá se říci, že v každém závodě, kterého se naši mladí atleti zúčastnili (Slávie, Velká Kunratická, závody přípravek, Běžecké naděje atd.), získali medaili, nebo měli velmi slušné umístění. Atletika T.J. Sokol Říčany a Radošovice již není neznámý oddíl. Věříme, že se nám, letos poprvé, bude takto dařit i v mladším žactvu.

A musíme se pochlubit pohárem za první místo, který přípravka vybojovala s Velkými Popovicemi ve víceboji. Přestože 3 utkání proběhla ve velmi přátelském duchu, to poslední bylo dost napínavé a každé družstvo dalo do boje všechny síly. Nakonec Říčany vyhrály a pohár zůstal doma.

Závěr sezony patřil úplně nejmenším běžcům (r. 2010–07) v Běhu podzimním listím, který se uskutečnil 2. 11. 2013. Listí bylo hodně, počasí krásné a výkony vynikající.

Všem mladým atletům blahopřejeme k jejich výkonům a přejeme jim dobrou formu, trpělivost v tréninku a zase hodně vynikajících výsledků.

 

Za trenéry atletiky

Eržika Gärtnerová

 

 

Jubilantka

4. ledna oslaví devadesáté narozeniny Ludmila Nechvátalová, dcera Jana Hustáka. T.J. Sokol Říčany a Radošovice si dovoluje popřát své čestné člence hodně zdraví, radosti a svěžesti do dalších let.

Milá sestro Lído, dopřávej si potěšení z koncertů klasické hudby, kterou tolik miluješ! Těš se z přátelství sester a bratří Věrné gardy!

Máme Tě všichni, kdo Tě známe – a je nás moc – opravdu rádi!

 

J.T.

za T.J. Sokol Říčany a Radošovice

 

Sokolové přejí sobě i vám...

Výbor Tělocvičné jednoty Sokol Říčany a Radošovice hodnotil na své letošní poslední schůzi činnost Sokola – odboru všestrannosti a sportovních oddílů. Všichni víme, že se vždy vyskytne něco, co by se mohlo dělat lépe. Myslím ale, že v podmínkách, v jakých náš tisícičlenný spolek svou činnost provozuje, ho lze hodnotit více než kladně. Nakonec o oblibě čtyř oddílů cvičení rodičů s dětmi, pěti oddílů žen a dalších, svědčí neustálý zájem, který ani nemůžeme z kapacitních důvodů uspokojit. Výborně si vede oddíl atletiky mládeže a oddíl tenisu, dále oddíly závodního i rekreačního volejbalu, florbalu, rekreačního basketbalu a tance.

Nebýt ale pracovitých a obětavých lidí – členů výboru jednoty, vedoucích oddílů, cvičitelek, trenérek a trenérů, stále činných seniorů i spolupracujících rodičů dětí – nemohl bych náš spolek tak kladně hodnotit.

Proto mi dovolte, abych touto cestou poděkoval všem říčanským sokolům, popřál hodně zdraví, elánu a výdrže do sportování i práce v roce 2014.

Přeji také hodně zdraví a sportovních úspěchů dalším sportovcům v Říčanech. Poděkování a přání všeho dobrého přejí sokolové městu Říčany a samozřejmě i všem spoluobčanům.

 

Robert Bělohlávek

starosta

 

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena