Sport Academy

26. 10. 2021

Sezona Sport Academy běží na plné obrátky! Rozjeli jsme tréninky florbalu, fotbalu i sportovní přípravky

 

Podzim je v plném proudu a s ním i nová sezona Sport Academy. Ve všech našich lokalitách mají za sebou holky a kluci první florbalové, fotbalové i všeobecně sportovní tréninky. V Říčanech se už všichni noví florbalisté stihli seznámit s trenérem Danem a společně trénovali základní florbalové dovednosti. Učili se správně vést míček na hokejce, přihrávat si a vyzkoušeli si i střelbu na branku. Pokročilejší skupiny si oprášily dovednosti naučené v minulých letech. V rámci GYM Academy začali naši členové pracovat na zlepšování se ve všeobecných sportovních dovednostech, aby byli připraveni vybrat si v budoucnu pro sebe ten správný sport. Poprvé se letos rozjely i fotbalové tréninky v rámci naší Football Academy, mimo jiné i právě v Říčanech.

 

Florbalová sekce naší akademie už stihla uspořádat i první turnaj Academy Tour. V něm své síly v sobotu 23. 10. v hale Na Fialce v Říčanech změřili florbalisté z většiny našich kroužků. Všichni si tento sportovní den naplno užili. Důležitější než výsledky byla především radost ze hry, tolik potřebná po minulém roce téměř bez sportu. V naší akademii věříme, že letošní sezona proběhne bez přerušení a my budeme moci uspořádat i další turnaje a pravidelně se setkávat na trénincích.

 

Pokud by vás lákalo přidat se do naší velké sportovní rodiny, nabízíme v našich kroužcích poslední volná místa. Florbal trénujeme v hale Na Fialce ve středu a pátek vždy od 15 do 18 hodin. První hodina je vyhrazena holkám a klukům od 6 do 8 let, druhá těm od 9 do 11 let a třetí starším 12 let. Všeobecné sportovní tréninky GYM Academy pro děti z prvního stupně probíhají ve středu od 15 do 16 hodin tamtéž. Ve stejný den od 17 do 18 hodin je potom hala Na Fialce vyhrazena fotbalistům od 1. do 9. třídy v rámci Football Academy. Přihlašovat se do našich říčanských kroužků můžete přímo na webu haly https://www.nafialce.cz/ v sekci kurzy a kroužky. Podrobné informace o naší akademii najdete na webu academy-sport.cz. Těšíme se na vás!

Vaši trenéři Sport Academy

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena