Sport Academy

1. 5. 2022

Sport Academy chystá poslední turnaj sezóny. Léto bude ve znamení kempů

 Jaro je v plném proudu a nás čeká vyvrcholení letošní sportovní sezóny. Už 14. května se účastníci florbalových tréninků Sport Academy sejdou v hale Na Fialce v Říčanech, aby si to v tomto školním roce naposledy rozdali na jarním turnaji Sport Academy. Hrát se bude v mladší (1. až 4. třída) a starší (5. až 9. třída) kategorii. Pokud nějaká tréninková skupina nesestaví své družstvo, spojíme ji dohromady s jinou, aby si všichni perfektně zahráli. „Na turnaje se vždy těším hlavně proto, že na nich vznikají nová kamarádství. Pro holky a kluky je turnaj navíc vyvrcholením tréninkového cyklu, kterého se vždy nemohou dočkat. Všechny Na Fialku srdečně zvu,” říká šéftrenér Sport Academy Oliver Hradický.

 

Po turnaji už se veškerá pozornost celé naší akademie obrátí k letním kempům.  Letos připravujeme hned čtyři. Všechny jsou týdenní, příměstské a začínají vždy v pondělí v 8 hodin ráno a končí v pátek odpoledne. Program pro děti připravujeme od 8 do 17 hodin. Tři kempy pro holky a kluky z 1. až 9. třídy základní školy se konají v hale Na Fialce v Říčanech a začínají v pondělí 11., 18. a 25. 7. Čtvrtý kemp je pro nás úplnou novinkou, proběhne v prostorách ZŠ Sulice a sportovat zde

 budou předškoláci a školáci od čtyř do sedmi let.

 

„Na léto se moc těším, kempy jsou pro nás vždy nejzábavnějším obdobím roku. S trenéry i našimi svěřenci si vždy užijeme spoustu srandy a u dětí vidíme obrovskou radost z pohybu.” říká manažer Sport Academy Daniel Menhart. Náplní všech kempů je především florbal, fotbal i mnoho dalších sportů v hale i venku. Školáky na prvních třech kempech čeká i návštěva bazénu. Těšit se můžete také na své oblíbené trenéry z kroužků. Kdo k nám nechodí, trenéry i nové kamarády pozná hned první dopoledne při seznamovacích aktivitách.

 

Kempy jsou otevřené začátečníkům i pokročilým, členům naší akademie i všem dalším zájemcům z řad dětí. Přihlašovat se můžete na https://academy-sport.cz/camp/. Těšíme se na vás.

Vít Voltr

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena