Sport Academy

30. 5. 2022

Sport Academy má za sebou rekordní florbalový turnaj! Na letní kempy zbývají poslední volná místa

 

Účastníci florbalových tréninků Sport Academy ze všech našich lokalit se v neděli 14. května sjeli do haly Na Fialce v Říčanech, aby se v tomto školním roce už počtvrté utkali na turnaji Floorball Academy Tour. Kolem haly bylo už od rána rušno, zájem byl tentokrát rekordní, a tak se hrály vlastně dva turnaje. Dopoledne se utkali mladší školáci od 1. do 4. třídy. Odpoledne čekaly zápasy jejich starší kolegy z páté třídy a druhého stupně. Turnaj nabídl mnoho dramatických utkání, parádních florbalových akcí a především spoustu smíchu a radosti. I když vyhrát mohli jen ti nejlepší, své zápasy si po celý den užívali všichni. Trenéři měli radost především z velkého zlepšení svých svěřenců. „Když porovnám první letošní turnaj a ten dnešní, je vidět, že se kluci a holky opravdu zlepšili. Umí si mnohem lépe nahrát, lépe vedou míček, vidí na hřišti své spoluhráče i mnohem přesněji střílí,“ řekl v den turnaje šéftrenér Sport Academy Oliver Hradický.

 

S blížícími se prázdninami se blíží ke konci i tréninky Sport Academy. To ale mladé sportovce vůbec nemusí mrzet, protože hned v červenci proběhnou čtyři příměstské sportovní kempy, tři pro školáky a jeden pro předškoláky, které jsou pro trenéry i hráče vždy jednou z nejhezčích částí roku. „Na kempech máme na sportování více času, děti jsou v létě uvolněnější, nemusí řešit školní starosti a prostě si sport i zábavu s kamarády užívají naplno,” dodal Hradický. Během pěti dnů od pondělí do pátku, vždy mezi osmou a sedmnáctou hodinou, čeká děti florbal, fotbal i plno dalších míčových sportů a her v hale i mimo ni. Školáci se navíc mohou těšit i na návštěvu bazénu.

 

Kempy pro školáky proběhnou v hale Na Fialce v Říčanech v týdnech od 11. do 15. 7., od 18. do 22. 7. a od 25. do 29. 7. Pro školkové děti chystáme kemp v prvním srpnovém týdnu v Sulici. Své malé sportovce a sportovkyně přihlašujte na webu https://academy-sport.cz/ v sekci rozvrh a registrace. Zbývá posledních několik míst!

Vít Voltr

 

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena