Sport Academy

28. 8. 2022

Sport Academy už brzy rozjede tréninky v novém školním roce!

 

Nový školní rok je tady a Sport Academy opět na konci září rozjede své kroužky. Holky a kluci se mohou těšit na florbal, fotbal, všesportovní GYM Academy a také na několik dalších sportů v různých lokalitách. Sport Academy ale nenabízí jen tak obyčejné kroužky. Holky a kluci se na trénincích každý týden mohou těšit na nejrůznější herní cvičení, díky kterým se budou rychle zlepšovat v různých sportovních dovednostech. Kromě toho na ně čeká také pohodové prostředí s mladými příjemnými trenéry, kteří nezkazí žádnou zábavu.

V Říčanech Sport Academy nabízí florbalové tréninky ve sportovní hale Na Fialce vždy v pondělí od 15 do 16 hodin (6 - 8 let), od 16 do 17 hodin (9 - 11 let) a od 17 do 18 hodin (12 a více let). Florbal je možné trénovat i ve středu od 17 do 18 hodin (1. - 9. třída). Ve stejný den probíhá i všesportovní GYM Academy pro holky a kluky z 1. - 4. třídy. Přihlašovat se do kroužků je možné přímo na stránkách haly https://www.nafialce.cz/ v sekci Kurzy a kroužky. První ukázková hodina je vždy zdarma. Těšíme se na vás!

Na některé kroužky ještě sháníme i lektory, pokud by vás bavilo vést skupinu holek a kluků v nějakém sportovním kroužku, napište nám na info@academy-sport.cz a my se s vámi rádi pobavíme o podrobnostech.

 

Jestli pořád váháte, jestli jsou kroužky Sport Academy těmi správnými pro vaši ratolest, třeba vás přesvědčí, co jsme stihli v létě. V červnu jsme uspořádali florbalový turnaj pro děti z našich florbalových kroužků, na konci školního roku jsme uspořádali v několika obcích sportovní dny s různými stanovištěmi a soutěžemi a v neposlední řadě jsme uspořádali čtyři prázdninové příměstské sportovní kempy, na kterých jsme společně s dětmi od předškoláků až po starší školáky vždy od pondělí do pátku hráli nejrůznější sportovní hry a zlepšovali tak jejich pohybové dovednosti. Staňte se i vy součástí naší sportovní rodiny a přihlaste k nám svoji ratolest. Už teď se těšíme!

Vít Voltr

 

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena