Sport Academy

31. 10. 2022

Kroužky Sport i Fun Academy jsou v plném proudu. Čeká nás první florbalový turnaj!

 

Nový školní rok má za sebou už dva měsíce a v plném proudu jsou i kroužky Sport a Fun Academy. Většina z nich je už zcela zaplněna, někde však zbývá pár posledních volných míst. Proto startujeme podzimní náborovou akci s názvem „Přiveď kamaráda“. Každý účastník všech našich dosud nenaplněných kroužků dostane možnost přivést svého kamaráda, seznámit ho s trenérem či vedoucím kroužku a ukázat mu, jak to v naší akademii chodí. Následně se kamarád bude moci rozhodnout, jestli se na kroužek přihlásí nebo ne.

 

V Říčanech Sport Academy nabízí florbalové tréninky ve sportovní hale Na Fialce vždy v pondělí od 15 do 16 hodin (6-8 let), od 16 do 17 hodin (9-11 let) a od 17 do 18 hodin (12 a více let). Florbal je možné trénovat i ve středu od 17 do 18 hodin (1. - 9. třída). Ve stejný den probíhá i všesportovní GYM Academy pro holky a kluky z 1. - 4. třídy. Přihlašovat se do kroužků je možné na https://funacademy.cz/krouzky/. Pokud už na některý z kroužků chodíte a chtěli byste přivést kamaráda, zjistěte u trenéra, jestli je ještě místo a neváhejte kamarádovi říct!

 

Už v sobotu 6. 11. proběhne také první letošní florbalový turnaj pro členy naší akademie. Tentokrát budeme hrát na hale TJ Pankrác. Turnaj je otevřen všem účastníkům našich florbalových kroužků. Florbal se bude hrát proto, že naše akademie začínala s florbalovými kroužky a doposud jich má nejvíce. Turnaje slouží jako přátelské měření sil mezi členy akademie z různých tréninkových skupin a mají už několikaletou tradici. Vždy se jedná o den plný radosti z pohybu a přátelského soupeření, na který se všichni moc těší. Přihlašovat je možné u jednotlivých trenérů. Budeme se na vás těšit!

 

Vít Voltr

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena