Sport Academy

26. 11. 2022

Sport Academy má za sebou další úspěšný rok, i díky vám. Na prosinec chystá vánoční turnaj!

Rok 2022 se chýlí ke svému konci, pro naši akademii byl velmi úspěšný a v lecčems zlomový. Podařilo se nám rozjet kroužky a tréninky v nových sportech i dalších volnočasových aktivitách. V naší nabídce tak nyní najdete i deskové hry, čtenářský klub nebo dramaťák. Ze sportů kromě florbalu a fotbalu nabízíme i basketbal, volejbal, lezení nebo šipky. Ne ve všech lokalitách zatím nabízíme všechny kroužky, postupně se ale rozšiřujeme a v budoucnu chceme v každém místě, kde působíme, nabídnout co nejširší paletu volnočasových aktivit. Postupně pronikáme také do nových oblastí, letos jsme rozjeli kroužky ve Strančicích, na nových pražských školách, ale i ve vzdáleném Liberci.

Nic z toho by ale nebylo možné bez vaší podpory a důvěry. Děkujeme všem rodičům, kteří si vybrali naše kroužky a každý týden nám svěřují své ratolesti, děkujeme starostům za podporu v jejich obcích, děkujeme ředitelům škol za důvěru a prostory a v neposlední řadě všem našim členům, holkám a klukům, kteří s námi chodí každý týden trénovat, trávit svůj volný čas a vytváří spolu s trenéry přátelskou atmosféru. Děkujeme! Kompletní přehled kroužků, do kterých je pořád možné se hlásit, naleznete na https://funacademy.cz/krouzky/.

I v předvánočním čase připravujeme další akce. Už 18. 12. proběhne vánoční florbalový turnaj. Bude plný radosti ze sportu, tvrdých, ale férových soubojů i slavnostní předvánoční nálady. Přihlašovat se je možné na webu https://funacademy.cz/. Zároveň chystáme jarní i letní kempy. Kromě tradičních sportovních příměstských Academy Campů nabídneme letos i nesportovní Fun Camp. Zároveň chceme dát všem možnost zúčastnit se více tréninků týdně, proto jsme pro místa, kde probíhá jen jeden trénink týdně, vytipovali lokality, které jsou nedaleko a kam je možné dojíždět na druhý trénink. Více informací o možnostech trénování zjistíte u jednotlivých trenérů.

Závěrem nám dovolte popřát vám veselé Vánoce a šťastný nový rok. Těšíme se na další společná setkání.

Váš tým Sport a Fun Academy

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena