Sport Academy

29. 12. 2022

Staňte se součástí Sport a Fun Academy, vyberte si od pololetí nový kroužek a přihlaste se na kemp!

 

Máme za sebou polovinu školního roku a s ním i polovinu sezóny naší akademie. Podařilo se nám rozjet mnoho nových sportovních kroužků a pustili jsme se i do oblastí mimo pohybové aktivity. V některých našich lokalitách tak můžete kromě tradičního florbalu, fotbalu a všesportovní GYM Academy navštěvovat i horolezení, basketbal nebo šipky. Pro ty, kteří sportu úplně neholdují, nabízíme v rámci nové Fun Academy například kroužek Lega, zpěvu nebo deskových her.

 

V některých kroužcích nám stále zbývá pár volných míst, proto mají holky a kluci možnost se do nich od pololetí zapojit. Seznam naleznete na https://funacademy.cz/krouzky/, kde si kroužky také můžete přehledně vytřídit dle lokality. Cílem všech našich kroužků je především budovat u dětí pozitivní vztah k dané činnosti, vzájemné vztahy a přátelství a umožnit jim prožít radost ze společných zážitků. Všichni trenéři a lektoři u dětí budují hodnoty potřebné pro život, které souzní s vizí naší akademie. Jsou to například pracovitost, bojovnost, zábava nebo férové chování. Budeme se těšit na všechny nové členy!

 

Na léto, jako již tradičně, chystáme několik příměstských kempů. O prázdninách se tak můžete těšit na tradiční sportovní Summer Campy pro školáky i předškoláky plné florbalu, fotbalu i dalších sportů a pohybových aktivit, novinkou jsou potom Fun Camp a horolezecký Summer Camp. První z nich se ponese v tématu Cesta kolem světa a účastníci se postupně stanou chemiky, cestovateli, zahrají si deskové hry a vyzkouší si i mnoho dalších aktivit z našich kroužků. Na horolezeckém kempu, jak už název napovídá, získají účastníci především nové zážitky na lezecké stěně, ale neochudíme je ani o nejrůznější pohybové hry a aktivity pod širým nebem. Jestli chcete svým ratolestem připravit léto plné nezapomenutelných zážitků, vyberte si některý z našich kempů. Jejich přehled najdete na https://funacademy.cz/camp/. Přihlašování je spuštěno, tak neváhejte!

 

Vít Voltr

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena