Sport club Spirit Karate

26. 8. 2016

oddíl Kamiwaza karate

KARATE ŘÍČANY

 

Říčanský oddíl karate klubu SC SPIRIT ŘÍČAMY (oddíl Kamiwaza karate) má za sebou nabité léto plné úžasných zážitků. Nejprve si naši karatisté užili krásný týden v prostředí našich nejvyšších hor Krkonoš. Soustředění bylo ve znamení nejen tréninků, ale také pohody, přátelství a krásných okamžiků. Celkem výstižně k soustředění klubu napsaly jedny celostátní noviny: „Z lesů se ozývaly bojové výkřiky, které procházely celým údolím krkonošského pohoří. Nadšení dětí a jejich pozitivní energie byly vidět na každém jejich kroku“.

 

Po úžasném soustředění čekaly říčanské karatisty také příměstské tábory a příprava na další sportovní sezónu. Příměstské tábory využily spíše naše mladší říčanské děti. Po táborech, soustředěních a dalších zážitcích se však již všichni těší na tréninky, které budou tradičně probíhat v tělocvičně ZŠ u Říčanského lesa. I letos klub SC SPIRIT ŘÍČANY (oddíl Kamiwaza karate) pořádá nábor nových členů. Kurzy jsou rozděleny do několika věkových kategorií. Mohou tak začít chodit děti v jakémkoliv věku. Velice oblíbené jsou nejen kurzy pro děti, kde se děti učí zábavnou formou bojové umění karate, všeobecnou pohybovou průpravu a zlepšují si fyzickou kondici a koordinaci těla, ale populární jsou také tréninky dětí s rodiči, kde mohou cvičit děti již od 4 let.

Díky tomu, že karate klub je součástí olympijského hnutí, patří k největším organizacím svého druhu v ČR a členové klubu jsou součástí reprezentace ČR, mají členové klubu možnost i dlouhodobého rozvoje. Ojedinělým prvkem, který klub nabízí, je propojení tradičního japonského umění s moderní pohybovou průpravou. 

 

Tréninky karate může začít dítě v každém věku, a to bez rozdílu váhy, či pohlaví. Karate děti rozvíjí , utváří je, pomáhá jim s lepší koordinací těla. Sportovní klub během roku navíc pořádá, kromě samotných tréninků, různé doprovodné akce republikového významu v podobě seminářů, soustředění, zkoušek, sportovních soutěží, závodů a výletů. Přijďte si i vy vyzkoušet zcela nezávazně a ZDARMA lekce karate v Říčanech.

 

Více informací naleznete na www.KARATE 1.cz.

Filip Miler

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena