Srazil chodce a ujel

4. 2. 2014

Policie ČR hledá svědky dopravní nehody, ke které došlo v polovině letošního ledna na silnici poblíž golfového hřiště na okrese Praha-východ.

K nehodě se zraněním vyjížděli policisté ze skupiny dopravních nehod ve středu 15. ledna letošního roku. Na silnici vedoucí kolem golfového hřiště v Kamenici čtvrt hodiny po poledni neznámý řidič z nezjištěným vozidlem srazil chodce.

Dvaašedesátiletý muž v důsledku střetu s vozidlem a následného pádu mimo komunikaci utrpěl lehká poranění, se kterými byl převezen k ošetření do nemocnice. Bezohledný řidič jedoucí ve směru od Struhařova z místa nehody ujel a pokračoval dál v jízdě na obec Štiřín.

Policisté se obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc a hledají případné svědky této dopravní nehody, kteří by jim mohli poskytnout jakékoliv informace k hledanému vozidlu, neznámému řidiči či k samotnému průběhu dopravní nehody. Svědci se mohou přihlásit dopravním policistům na telefonních číslech 974 882 458, 974 882 451 nebo prostřednictvím bezplatné linky Policie ČR 158.

   

nprap. Zdeněk Chalupa

tiskový mluvčí

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena