Štafetový běh a jízda na kole okolo Prahy s cílem v Říčanech dne 3.10.2015

20. 8. 2015

Pořádá Asistence, o.p.s.

           

3. října 2015 pořádá Asistence, o.p.s. charitativní štafetový běh a štafetový závod na kole kolem Prahy s cílem v Říčanech. Účelem této akce je obkroužit celou Prahu, kde Asistence, o.p.s. poskytuje služby lidem s tělesným a kombinovaným postižením. A podpořit tak Asistenci jak svou aktivitou, tak výběrem co nejvíce hodin osobní asistence z řad týmů běžců, cyklistů a jejich podporovatelů startovným dle vlastního uvážení.  

Akce se koná pod záštitou města Říčany, závod na kole bude startovat a končit na Jurečku, běžecký závod startuje na Hostivařské přehradě v Praze a končí na Jurečku.

Asistence, o.p.s. poskytuje 20 let služby lidem s tělesným a kombinovaným postižením a podporuje je ve snaze žít život dle svých představ a v běžné společnosti. Víme, že v Říčanech máme podporu! Děkujeme!

 

V cíli Vás čeká slavnostní vyhlášení soutěžících týmů a rozdání cen, večírek s hudbou a občerstvením v restauraci Jureček v Říčanech a vystoupení hudební formace Jazzmazec!

 

Registrujte sebe nebo váš tým a staňte se součástí Koloběhu - má to smysl! Více informací na www.asistence.org/kolobeh-2015

e-mail: kolobeh@asistence.org, tel. 739 560 211

 

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena