Starosta města ocenil úspěšné tanečníky a florbalisty

2. 10. 2015

Starosta Vladimír Kořen měl ve středu 16. září velmi neobvyklou a milou návštěvu. Pozval totiž na radnici sportovce ze dvou říčanských klubů, aby je ocenil za úspěchy v domácích i světových soutěžích.

Poděkování, poukaz na volný vstup do aquaparku v Čestlicích a dárkový hrneček obdrželi z TS DANCE EB Kryštof Klein za 1. místo v kategorii B2M a sólo mladší na otevřeném mistrovství ČR 2014 v dětských country tancích a Kateřina Pokorná za 2. místo v kategorii B2M a capella mladší na otevřeném mistrovství ČR 2014 v dětských country tancích. Stejný dárek získala i Barbora Gabrišová, která z časových důvodu nemohla na setkání s vedením města dorazit, za 1. místo na taneční soutěži ve Švýcarsku.

Poté starosta s radním a nadšeným sportovcem Davidem Michaličkou přivítal dva florbalové týmy - přípravku a elévy z FBC Říčany. Nejdříve se malí sportovci podělili o své zážitky a pak dostali od města něco sladkého na zub. Na mezinárodním turnaji Innebandy cup 2015 totiž obě tyto kategorie vyhrály stříbrné medaile. Soutěž se konala letos v květnu v Českých Budějovicích a zúčastnilo se jí 22 týmů z Čech, Německa a Rakouska.

Adéla Ambrožová

 

 

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena