STUDIO DANCE EB

29. 11. 2019

Šťastné, veselé a … plné tance!

Je tomu pár tréninků, co jsme v září začínali, ani jsme se neotočili a už jsou Vánoce. Za ty čtyři měsíce jsme toho ale stihli už pěknou řádku. Do nového školního roku jsme vystartovali velice energicky a sebevědomě, jsme v přípravách nových choreografií o týdny dopředu. Máme tak šikovné tanečníky? Máme tak skvělé trenéry, kteří vědí jak na to? Máme tak skvělé podporující rodiče? Máme vstřícné prostředí pro naši tvorbu? Ano, ano, ano a ano! Vše dohromady … Jen týmovou prací dosáhneme i nedosažitelného. Každý rok (říjen - únor tvoříme, březen - květen soutěže) musíme tvořit úplně nové choreografie včetně témat, jinak nemůžeme soutěžit, ale díky za to. Nové cíle, nové kostýmy, nová hudba, nové prvky. Představa, že tančíme stále ty samé choreografie, to by nás nikoho nebavilo. Na podzim jsme přivezli zlato ze Stepařského poháru v Praze, kdy úplně nová choreografie vznikala týden před soutěží, ano, slyšíte dobře. Po dvou letech jsme zkusili postupovou soutěž Czech dance masters s týmem disco dance (úplně nová choreografie vznikla za dva měsíce). Z třídy A jsme postoupili do extraligy a dostali se tak přímým postupem na MČR 7. prosince. V listopadu jsme si zatrénovali s nejznámější akrobaticko-artistickou skupinou republiky THE LOSER(s), kteří přijeli přímo k nám na trénink a potěšili nás svou velkou chválou našich dívek. Vyzdvihli vysoce kvalitní taneční základy v technice, chování se v týmu a k lektorům, a přátelského ducha mezi vedením studia a rodiči. Velice nás to potěšilo.

V prosinci se chystáme jen tak pro radost na Vánoční soutěž do Prahy. Tvoříme dvě choreografie s vánočním tématem, moc to děti baví a o tom to je, z toho máme velkou radost. Tak nám držte palce, ať to dobře dopadne. Také nás čekají vánoční tréninky plné koled, cukroví, her, tancování a možností prostě být spolu.

Mimo jiné se nám uvolnila místa v kurzech Moderní tanec/contemporary (pátek 16:00 - 17:30 ZŠ U Lesa) a Step začátečníci a pokročilí (pondělí 15:15 - 16:15, 16:15 - 17:45 v Olivovna Říčany). Neváhejte se k nám po Vánocích přidat, těšíme se na vás.

Přejeme vám všem krásné a pohodové prožití vánočních svátků a v novém roce trochu toho tance.

STUDIO DANCE EB

www.danceeb.cz  

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena