STUDIO DANCE EB

1. 1. 2020

Taneční prosinec

Třetí adventní neděli každý jistě trávil ve svátečním duchu, my jsme advent také slavili, ale v duchu tanečním. Konala se Vánoční taneční soutěž v Praze asociace CMA, pod kterou soutěžíme. Tančili jsme dvě vánoční choreografie, a to v kategorii show s rekvizitami. Soutěže jsme se účastnili především pro radost a dali jsme tak šanci zatančit si i našim úplným nováčkům, kteří nastoupili do kurzu tanec s třásní teprve v říjnu a nikdy předtím netančili. Ta radost, odhodlání a motivace v očích nových, ale i stávajících tanečnic je k nezaplacení. Chtěli jsme v nich podpořit nadšení pro pohyb, tudíž jsme neváhali ani chvíli zkusit něco nového. Celé Říčany se sjely v Dolních Břežanech a doslova zbořily halu, všichni příbuzní přijeli podpořit tanečnice z DANCE EB. Hala se otřásala, když se juniorská choreo umístila na úžasném 2. místě a 30 našich malých tanečnic kadetek na 3. místě! Vánoční choreo juniorek, v režii choreografky Terezy Fridrichové Broukalové, dojala a zasáhla samotné porotce. Hala se po vystoupení ocitla ve vteřinách ticha a poté vybuchla v obrovský potlesk. Prezidentka a viceprezidentka asociace osobně choreografii pochválily a vyzdvihly preciznost a myšlenku práce. DANCE EB a Říčany opět zažily nevídaný úspěch. Tyto choreografie jsme vytvořili během listopadu za neuvěřitelné čtyři tréninky. Máme prostě trenéry k nezaplacení a šikovné děti, které jsou dobře vedené.

V týdnu před Vánoci si užíváme vánočních tréninků plných koled, tance, her, cukroví a hlavně - že jsme spolu. Nejen děti, ale i rodiče, protože bez tak skvělých a podporujících rodičů by děti neměly možnost širokého vyžití, které jim my nabízíme a kam je vedeme. S rodiči nás čekají dvě krásná společná posezení u dobrého jídla a pití.

Děkujeme za úspěšný rok 2019 všem našim členům a trenérům, kteří dávají do studia a dětí své naprosté maximum nejenpři trénincích, ale i ve svém volném čase, kdy se školí, vymýšlejí osnovu tréninků, workshopy pro naše členy atd. V neposlední řadě děkujeme všem našim fanouškům a partnerům, děkujeme městu Říčany, které sport a děti v našem městě tak podporuje. Sledujte naše webové stránky, do druhého pololetí máme několik volných míst v kurzech. Krásné Vánoce a mnoho zdraví a štěstí v roce 2020 přeje DANCE EB.

STUDIO DANCE EB

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena