T. J. Sokol Říčany a Radošovice

29. 4. 2016

Pozvánka na Župní sokolskou akademii, pozvánka na jarní atletické závody, ŘÍČANSKÁ ATLETIKA VYBOJOVALA V NYMBURKU 1. MÍSTO

T.J. Sokol Říčany a Radošovice pořádá v neděli 8. 5. od 15 hodin „Župní sokolskou akademii“ v tělocvičně Volnočasového centra na Fialce. Na této akci vzpomeneme 120. výročí založení Sokola v Říčanech.  Všichni členové, přátelé a příznivci naší sokolské organizace jsou vítáni. Těšíme se - NAZDAR!

 

T.J. Sokol Říčany a Radošovice – atletický oddíl pořádá v neděli 22. 5. Jarní atletické závody na Sokoláku. Zveme všechny závodnice a závodníky.

 

ŘÍČANSKÁ ATLETIKA VYBOJOVALA V NYMBURKU 1. MÍSTO

Říčanští atleti se 20. března zúčastnili halových závodů „Jarní cena Nymburka“.

Na závody jelo 12 atletů a za pár hodin si tahle parta vezla domů 24 medailí.

Říčanští byli nejlepší jak podle počtu medailí, tak podle počtu hodnocených míst (1. až 5. místo). Potěšující je, že jsme předstihli i pořádající Nymburk.

Medailisté, Karolína Lacková, Eliška Lacková, Barunka Vlčková,Týnka Vlčková, Matyáš Drobný, Ondra Šátek, Honza Boháč a Václav Marhoul obstáli v konkurenci 210 dětí (05-08) z Čáslavi, Lysé nad Labem, Českého Brodu, Jablonce, Znojma nebo Štětí.

Velký dík patří trenérkám Janě Vlčkové a Eržice Gärtnerové, protože téměř všichni výše uvedení medailisté trénovali nebo aktuálně trénují u Jany nebo Eržiky.

V sobotu 23. dubna se konal 4. ročník přespolního běhu kolem Olivovny pro děti od 4 do 15 let. O výsledném pořadí vás budeme informovat v příštím vydání Kurýru.

Vendula Höfinghoff, za atletický oddíl

T. J. Sokol Říčany a Radošovice

Dámy zleva Kája L., Týnka V., Eliška L., Bára V., pánové zleva Honza B., Maty

D. a Ondra Š.

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena