T. J. Sokol Říčany a Radošovice

26. 10. 2021

Podzimní sklizeň: vydařené závody a pozvánka na Akademii

Atletický oddíl pořádal Odložený závod a Žákovský atletický den

Odložený závod proběhl v neděli 19. září a Žákovský atletický den v sobotu 2. října. Obou závodů se zúčastnilo pokaždé přes 150 dětí. Hlavně účast nejmenších dětí a atletických přípravek byla hojná, žákovské kategorie byly méně obsazené i díky současně pořádanému krajskému poháru, resp. Mistrovství ČR žáků a žákyň. Jsme rádi, že k nám jezdí atleti z jiných oddílů, konkurence je nesmírně důležitá pro nás trenéry, pro závodníky, ale i pro rodiče. Všichni vidíme, kde je potřeba přidat.

Během léta jsme pořídili malé doskočiště pro skok vysoký, velké doskočiště již máme z minulých let. Díky dotaci z Krajského úřadu Středočeského kraje jsme pořídili doskočiště pro skok o tyči. Tímto Krajskému úřadu děkujeme za podporu říčanské atletiky. Zanedlouho nás čeká rekonstrukce umělých povrchů na obou víceúčelových hřištích. A možná, že v příštích letech alespoň na jednom námi pořádaném závodě zařadíme skok do výšky.

Děkujeme všem sportovcům, kteří si přišli zazávodit. Děkujeme rodičům, kteří je za sportem doprovodili. Samozřejmě děkujeme všem trenérům, kteří se na organizaci závodu podíleli a nově také našim dorostencům – pomocníkům. Velké poděkování patří městu Říčany, které finančně podpořilo Odložený závod a společnou sokolskou sportovní sobotu 2. října, kdy se konal Žákovský atletický den a tenisový Šlehačkový pohár. Děkujeme.

Lucie Lacinová

místonáčelnice

                                              

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena