Taneční studio DANCE EB

1. 7. 2016

Studio DANCE EB: Dosáhli jsme na nejvyšší příčky, je to jak sen

Před pár měsíci jsme se rozhodli, jsme připraveni, zkusíme to, zkusíme mistrovství ČR v pom pom dance (roztleskávačky). Obě velké formace pod vedením Terezy Broukalové prošly Region Cupem, Mistrovstvím Čech až na samotné Mistrovství ČR. Ale to stále není vše! Na každé metě stály tanečnice na nejvyšších příčkách. Jsme stříbrní a bronzoví Mistři Čech a bronzoví Mistři ČR! Na začátku postupové soutěže jsme byli úplní nováčci a outsideři. Říčany… no, kde to vůbec leží? Ptal se každý a pousmíval se. Brzy je smích přešel, a když na MČR v Hradci Králové, v extraligové hokejové aréně, znělo na stupni vítězů: „Říčany! Říčany! Říčany!“, hřálo to na srdci, teď už určitě každý ví, kde naše město leží a jaké úžasné trenéry a tanečníky máme! Je to jako sen, tolik slz štěstí, dojetí, dočista všichni se objímali. Poprvé po 5 letech přišel nový tým a poprvé v historii dosáhnul na medaile na MČR. Ano, DANCE EB to je! Chcete to zažít s námi? Chcete být součástí skvělé party dětí a rodičů, která miluje tanec a spoustu srandy? Tak to jste správně, po celé září a říjen přijímáme nové členy a nabízíme vám až 8 tanečních stylů všech věkových kategorií. Máme přípravky na nejvyšší úrovni, a to pro nejmenší od 3-6 let. Posílejte přihlášky na webu již během léta.

V květnu se konala taneční show na oslavu našich neuvěřitelných 20. narozenin. Ano, již 20 let jsme tu pro vás a vaše nejmilovanější. Děláme naši práci s obrovskou láskou a studio s jeho členy je náš celý život.

V září jsme si pro vás všechny připravili za podpory města Říčany jedinečné taneční soustředění. Profesionální lektoři, výuka zaměřená na různé věkové skupiny, krásné prostředí a mnohé další. Roztleskávačky, street dance, tap dance, disco dance. A to vše 23. 9. - 25. 9. ve sportovní hale v Říčanech. Přihlášky budou online na našich webových stránkách od 15. 7. Harmonogram a bližší informace v srpnu.

Studio DANCE EB

www.danceeb.cz

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena