Tělovýchovná jednota Radošovice pokračování

18. 2. 2014

Protože v pravidlech tištěného Kurýru je stanoveno, že ke každému problému je možné vydat odpověď dotčené strany jen jednou, a tedy není možné vršit dialogy k problému stále dokola, dáváme možnost všem zúčastněným, aby se vyjádřili v názorové diskuzi na webových stránkách Kurýru. Zde si můžete přečíst další reakci Václava Macinauera na odpověď Jaroslava Richtera z únorového Kurýru.

Ve své reakci, kterou vydává za reakci TJ, Jaroslav Richter píše pravdu. Ano, jsem nemocný alergií na lidi, kteří jezdí auty do lesa do povodí Rokytky, aniž by k tomu měli povolení města, a také na lidi, kteří dělají v povodí Rokytky uprostřed lesa kravál, slyšitelný do širokého okolí. Také mám alergii na toho, kdo  jim k tomu kraválu propůjčuje pozemek starého koupadla, se kterým jako hospodář té povedené,  od počátku účelové TJ, hospodaří.

Pojednání z předminulého čísla doplňuji o nově získané vědomosti. Poslední valná hromada TJ Radošovice, která se konala bez zástupců Klubu českých turistů, kterých je cca 90, protože se s TJ Radošovice soudí, rozhodla o likvidaci TJ, likvidátorem určila Jaroslava Richtera, část pozemků rozhodla převést na TK, část na FK a světe div se, staré koupadlo (cca 16.500 m2) převést na v loňském roce založenou novou (nechci říci účelovou) TJ Nový Strašín, opět se sídlem v místě bydliště Jaroslava Richtera.

Tato poslední valná hromada byla opravdu dobře zorganizovaná. 90 členů KČT prostě ostrouhalo a od začátku pěstovaná třešnička na dortu zůstane tam, kam byla od začátku počítána, tj. v Akátové 107.

A proč se ten pan Jaroslav Richter tak zlobí ? Tyhle levárny se nejraději provádějí v tichosti, aby až se lidi něco dozvědí, tak aby bylo už vymalováno. A ten, kdo na to poukáže a ventiluje to na veřejnost, je nepřítel, který si tu zlobu zaslouží.

 

PS. Neměl by se Jardo za TJ vyjadřovat předseda nebo tajemník a ne hospodář ? Když to je ale problém, viď ? Předseda Vaněk je tzv. křoví, tajemník, ač podle stanov TJ má být, prostě není, valné hromady se zdaleka nekonaly v počtu podle stanov atd. No nemáš to lehké, tohle všechno ukočírovat.

 

Březen 2014                                                                                                                 

Václav Macinauer

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena