Tréninky a kroužky Fun Academy startují.

25. 8. 2023

Těšit se můžete na nové lokality i fotbalové turnaje!

S novým školním rokem startuje i nová sezóna naší akademie. Už koncem září se můžete těšit na první sportovní tréninky i další kroužky, které pro vás pod vedením zkušených lektorů a trenérů pro letošek připravujeme. Jako už tradičně nabídneme i letos tréninky florbalu, fotbalu nebo všeobecně sportovní průpravu v Gym Academy.

V Říčanech působíme ve sportovní hale Na Fialce, kde již několik let nabízíme tréninky florbalu. Pro letošek bude florbal v Říčanech probíhat dvakrát týdně, a to v pondělí od 15 do 18 hodin, kdy se v hale po hodině vystřídají tři tréninkové skupiny od nejmladších po nejstarší školáky, a ve čtvrtek od 16 do 18, kdy první hodina bude určena klukům a holkám od 1. do 4. třídy a druhá mladým sportovcům od 5. do 9. třídy. Na našich trénincích nám jde především o zdravý pohybový rozvoj dětí a budování kladného vztahu ke sportu, v neposlední řadě jim chceme také vštěpovat naše hodnoty, kterými jsou například pracovitost, bojovnost nebo cílevědomost. Přihlásit se můžete na adrese https://www.nafialce.cz/ v sekci kurzy a kroužky, zbývají poslední volná místa, tak neváhejte. Těšíme se na vás!

V příštím školním roce nebudou chybět ani oblíbené turnaje, na kterých se potkávají účastníci našich tréninků z různých oblastí. Novinkou jsou letos fotbalové turnaje, které doplní tradiční florbalové. Celkem se během roku mohou naši členové těšit na čtyři florbalové a dva fotbalové turnaje. Určeny jsou všem od úplných začátečníků po zkušené hráče z řad naší akademie. Většina z nich proběhne v říčanské hale Na Fialce.

Trenéři a lektoři naší akademie nezaháleli ani v létě, celkem jsme uspořádali osm kempů, tři z nich v Říčanech, na kterých si holky a kluci vyzkoušeli plno sportovních aktivit od florbalu, přes fotbal až po plavání. Přivítali jsme na nich desítky mladých sportovců od předškoláků až po starší školáky. Vyrazili jsme na výlety, do bazénu a zahráli si i plno nejrůznějších pohybových her v tělocvičně i v lese. Už teď mají naši trenéři plno nápadů, jak kempy na příští léto ještě vylepšit.

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena