Tříkrálová sbírka 2017

30. 12. 2016

Každá koruna pomáhá

Letošní Tříkrálová sbírka bude probíhat v pražské arcidiecézi  od 2. do 9. ledna 2017. V tomto období budeme pořádat sbírku i v Říčanech a okolí. Pokud budete chtít přispět do Tříkrálové sbírky, ale koledníky nepotkáte  ani  nepřijdou k Vám domů, můžete se zastavit na Městském úřadě v Říčanech, kde bude kasička v recepci a v odd. ověřování  podpisů a listin.

Vybrané peníze se z větší části vrátí do naší Farní charity a budou použity na akce pro seniory (na drobné dárky při návštěvě nemocných, na besídky v DPS Senior, apod.), na výpomoc potřebným rodinám ve spolupráci se sociálním odborem MěÚ Říčany a na podporu hospice v Čerčanech. Zbylou částí peněz pak budou podpořeny projekty Arcidiecézní charity Praha:  Poradna Magdala a Azylový dům Gloria pro pomoc rodinám s dětmi, Domov pro seniory kardinála Berana v Mukařově, Vybudování komunitního centra Farní charity Kolín a Charitní nemocnice v Ugandě.

A ještě bych chtěla na začátku nového roku popřát všem čtenářům hodně zdraví, spokojenosti, radosti a Božího požehnání. Současně chci poděkovat za pomoc a spolupráci všem, kteří nám v loňském roce pomáhali: především farníkům, ale i firmám a školám, které nám vycházejí vstříc, zvláště fi Ekoflór, Pekařství Frydrych, MŠ Srdíčko, ZUŠ a MěÚ v Říčanech.

                                                                                                               Marie Junková

                                                                                                               Farní charita Říčany

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena