TŠ Dance EB

2. 5. 2020

Tančíme online pro děti zdarma

V současné době se nemůžeme scházet, ale to nevadí, my tančíme „online“. Vytváříme a natáčíme různá videa, úkoly, výzvy nebo cvičení dle návodu. Snažíme se pokrýt všechny věkové kategorie, které k nám do studia docházejí. Máme online tanečky pro malé děti od tří let až po náročnější věci pro -náctileté slečny. Chceme být dostupní pro všechny děti, které jsou doma a vyhledávají pohyb, v této době tak důležitý a klíčový. Všechna videa a cvičení naleznete na sociálních sítích DANCE EB - Facebook a Instagram. Tak nás odebírejte a nic vám neunikne. Případně odkazy na ně naleznete na našich webových stránkách www.danceeb.cz. Později je budeme vkládat na naše webové stránky skrze odkazy na Youtube. Tančete s námi! Myslíme i na maminky ze studia, vytváříme cvičení pro ně, buďte součástí DANCE EB. 

Jsme nesmírně potěšeni, že i v této situaci se nás ptáte, zda můžete své ratolesti přihlásit do hodin. Můžete! Přihlášky na nový školní rok budeme přijímat již od června a doporučujeme nezahálet, v září bývají lekce zpravidla plné. Pokud se situace bude dobře vyvíjet, jsme připraveni zahájit tréninky od 8. června dle rozhodnutí vlády ČR. Stále ovšem s hygienickými opatřeními.

Taneční kostýmy vystřídaly roušky. Vše to začalo šitím roušek pro členy studia a jejich rodiny. Poté se naše aktivita rozkřikla a začali jsme šít pro občany z Říčan. Za týden jsme dokázali ušít až 650 roušek ve dvou lidech a jednom koordinátorovi. Darovali jsme desítky potřebným v první linii, ale i také metry látek přímo pro město Říčany. Stále ještě šijeme, dospělé, dětské s obrázky, různé střihy. Pokud někdo potřebujete, ozvěte se nám na číslo vedoucí studia p. Broukalové: 732 444 230. 

Pokud se léto bude vyvíjet slibně, stále je aktuální náš taneční kemp od 13. - 23.srpna v Bechyni. Nádherné prostředí v přírodě, chatičky, bazén v areálu jen pro nás, taneční lekce po celý den, výlety, domácí kuchyně z místní zahrádky, letní kino ve spacáku a jiné. Veškeré informace naleznete na našich webových stránkách pod - Letní kemp DANCE FOR YOU. 

em přejeme pevné zdraví a moc se těšíme, až budeme zase tančit s dětmi.

                                      Tereza Fridrichová Broukalová,

zástupce vedoucí DANCE EB, úřadující mistr světa

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena