TŠ Twist Říčany

1. 5. 2015

Mezinárodní tanec v nové hale

     TŠ Twist Říčany pořádala 11.dubna již 13.ročník  Jarní ceny v rokenrolu a MČR v boogie-woogie.  Zároveň tanečníci provedli zatěžkávací zkoušku nově zrekonstruované haly. Hala i soutěž dopadly na jedničku!

     Mezinárodní akce, která byla pořádána s grantovou podporou města, se zúčastnilo 114 domácích startujících. Na soutěž se přihlásili reprezentanti nejen z celé ČR, ale i z Polska, Rakouska a Slovenska. Díky podpoře sponzorů – firmám con4PASS, keramika Piskáček, studia Marwin a díky šikovnosti některých rodičů se podařilo halu skvěle nachystat. Díky letí i do ZŠ U lesa, která zapůjčila stoly a židle. Někteří členové a tatínci pomáhali navozit jak nových 50m koberce k zakrytí nového povrchu, tak 30 stolů a 50 židlí, maminky zase halu vyzdobit a připravit. Další pomáhali s organizací, psaním diplomů, či poskytli ceny pro soutěžící nebo se starali o občerstvení. Všem zapojeným velmi děkujeme!              

     V hale je možné nyní i zatemnit, a tak jsme nachystali nově i projekci výsledků. Ihned po každém tanci se diváci dověděli, kolik bodů získal a na jakém místě průběžného pořadí si stojí každý pár. Novinkou v nové hale bylo i mezinárodní mistrovství ČR v boogie-woogie. Zvítězili manželé Žatkovi ze Slovenska, jinak lídři světového žebříčku ktg. seniorů. Druhé místo obsadili Rakušané Aigner s Köckovou, dvanáctí na světě v hlavní kategorii a konečně třetí místo získali čeští reprezentanti Čelikovský - Hovorková.

      Rozsah tohoto článku umožňuje už jen telegraficky a bohužel bez všech výsledků napsat o rokenrolu:

Soutěže se zúčastnilo více než 400 soutěžících!

TŠ Twist měla v soutěži 9 formací a 14 párů.

TŠ Twist Říčany získala 7 medailí v různých ktg.: Madonna (1. místo DFJ), Tequilas (2.místo DFS), Queen (2.místo DFD), Minnies (3.místo DFD), Kroulík –Hronská (3.místo, ktg.B), Brummer-Jílková (2.místo ktg.C), Králíček – Kasalová (3.místo ktg.C).

 

Více o TŠ Twist Říčany na www.tstwist.cz, nebo na facebooku

 

 

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena