TŠ Twist Říčany

29. 5. 2015

TŠ Twist Říčany vítězí!

    

 Šest medailových pozic obsadili naši tanečníci na velké mezinárodní soutěži v rokenrolu 9. května v Náchodě. V konkurenci českých, polských a slovenských tanečníků se naše výprava dočkala až nečekaného úspěchu. Zlato získala juniorská dívčí formace Madonna. V akrobatických párech ktg. B, kde se už předvádějí salta, zase zvítězil pár David Kroulík  – Michaela Hronská. Stříbrné medaile pro TŠ Twist Říčany v párové ktg. C získali Martin Králíček- Petra Kasalová (všechno trenéři Jiří a Zuzana Boháčkovi). A konečně poháry a medaile za třetí místa si odvezla jak dívčí formace Royal (tr. Karolína Benešová), tak akrobaté ktg. C: Štěpán Uhlík – Veronika Kopečná (tr. manž. Boháčkovi a Tereza Valtrová)  i malá juniorská formace Twisties (tr. Michaela Knorrová). Za zmínku stojí i skvělý výkon v ktg.B krátce trénujícího páru: Lukáše Rumiana a Sáry Burešové, kterým poháry za třetí místo unikly jen o neuvěřitelně malý kousek 0,6 bodu. Zároveň v Náchodě probíhalo MČR v ktg. Junioři, kde krásné 11.místo vytančil Filip Baťha s Terezou Parysovou (tr.manž.Boháčkovi).

     Na cestě do Náchoda jsme si užili spoustu legrace, neboť Twist už dávno cestuje vždy společným autobusem. A nejinak tomu bylo i na cestě do Náchoda. Kromě legrace utužíme i oddílovou soudržnost.

 

 

     Hned další sobotu, 16.května,  nás čekalo mistrovství ČR ve formacích v Praze. A opět jsme získali šest cenných kovů! Mistry republiky se stali tanečníci z nové párové seniorské (akrobatické) formace RETRO (tr. manž. Boháčkovi), vicemistrem ČR v ktg. dívčích formací junior se stala Madonna a třetí místo vytančila formace Royal. V dětských dívčích formacích získal TŠ Twist Říčany všechna tři medailová místa! Zvítězily dívky Queen (tr. Eva Dvořáková), velmi těsně za nimi zůstaly Minnies (tr. K. Benešová) a bronz braly Babies (tr. Lenka Michaljaničová a Kristýna Kohoutová). Dokonce i bramborové medaile patří „našim“ díky formaci Hvězdičky (tr. Lucie Mášová a Tereza Malá).

TŠ Twist Říčany

www.tstwist.cz

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena