TŠ Twist Říčany

3. 7. 2015

V TŠ Twist znovu mistři ČR!

      V naší taneční škole máme  dlouhodobě vynikající úspěchy s dívčími formacemi. Tituly mistrů světa hovoří za všechno. Letos jsme se zaměřili i na párové kategorie. Naši odchovanci Michaela Hronská – David Kroulík získali ve své akrobatické ktg.B titul mistrů ČR suverénně.

Kroulík-Hronská

 Zvítězili jak v taneční, tak v akrobatické sestavě. Se slzami v očích si pak 23.5. v Praze  oba zazpívali na stupínku českou hymnu. David k tomu říká: „ …je to neskutečný úspěch, už vím, že léta dřiny ve Twistu stály za to, je to asi nejšťastnější den v mém životě…“.

Stupně vítězů MČR ktg. B Kroulík-Hronská 1.místo

  Na stejné soutěži trochu smolně skončil další říčanský pár Sára Burešová – Lukáš Rumian, jejich 6.místo je však příslibem do budoucnosti.

Rumian - Burešová

 Nás trenéry těší, že jak v této, tak v dalších kategoriích máme vlastní odchovance. Velmi si vážíme všech našich tanečníků-akrobatů, kteří se všechno naučili od trenérů Jiřího a Zuzky Boháčkových!

     Hymnu pro mistry ČR si zazpívalo ale i pět našich akrobatických párů z párové formace RETRO. Stalo se tak na MČR formací 16.5.v Praze.

formace RETRO

 Další cenné kovy tady přidaly v dívčích juniorských formacích týmy Madonna (stříbro) a Royal (bronz). Na třetí stupínek si vyskočily i seniorky Tequilas. Zcela bezostyšně jsme si však přisvojili první čtyři příčky v ktg. dětských dívčích formací do 11 let. Zvítězily Queen před Minnies, bronzové byly Babies a čtvrté Hvězdičky. Všechny z TŠ Twist Říčany!

     Oba šampionáty se konaly za dohledu kamer ČT, pořady je možné ještě zhlédnout v archivu ČT Sport.

     Naše rokenrolové týmy se nebrání novým zájemcům, zejména těm mladším. Do všeobecné, nikoliv rokenrolové přípravky nabíráme děti od pěti do sedmi let. Možnost nezávazně zkusit hodinu přípravky se naskytne v pátek 11.9. od 15:00 v ZŠ u lesa. S sebou pohodlné oblečení a obuv do tělocvičny. Starší děti mají možnost zkusit trénink zdarma o hodinu později na stejném místě.

Více informací nejen o náboru na www. tstwist.cz.

Provoz TŠ Twist podporuje grantovým programem město Říčany. 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena