TŠ Twist Říčany

20. 8. 2015

Hledá nové talenty!

   

   Máte neposedné děti? Prima! „Zaměstnejte“ je v mistrovském tanečně-sportovním oddíle! Taneční škola Twist Říčany – trojnásobní mistři světa v dívčích formacích – nabízí volná místa pro nové zájemce!

     V pátek 11.září bude v ZŠ U Lesa nezávazná lekce pro Vaše děti. Hledáme nové budoucí mistry a mistryně světa ve věku od pěti do sedmi let. Všeobecná taneční přípravka je zaměřena zejména na správné držení těla, koordinaci, vnímání rytmu, ale i základy gymnastiky a v neposlední řadě i správné návyky na kolektiv a sportovní disciplínu. Děti se naučí od diska, přes rumbu, tanec maxipsa Fíka, až třeba po makarenu. V kamarádské skupince vždy zbude čas i na spoustu legrace. Zkušená lektorka Bc.Lucie Mášová už přípravku, ale i začínající páry, úspěšně trénuje několik sezon.  Lekce 11.9. od 15.00 do 16.00 hodin je zdarma, rozhodnout se můžete později. S sebou jen sportovní oděv a obuv a snad i lahvičku s pitím.

     Osmiletí a starší mohou přijít taktéž do ZŠ U Lesa ve stejný den, ale až od 16.00 hodin. I pro ně bude určena lekce rokenrolu zdarma. TŠ Twist má oddíly jak v dětských, juniorských, ale i v seniorských kategoriích a to jak v párech, tak v dívčích formacích!

     A na co jsme v Twistu pyšní? Zejména na skvělou atmosféru a soudržnost! Na to, že jsou pro nás všichni rovnocenní, ať mistr světa, nebo začátečník. Na to, že u nás jsou trenéři a trenérky dospěláci s trenérskou licencí ČSAR a Sokola. A tak trochu jsme pyšní i na naše výsledky nejen na regionálních, ale i světových soutěžích. Další světové srovnání budeme mít v ruské Kazani v listopadu na MS, kam cestujeme se třemi formacemi (!), které získaly nominaci jako reprezentace ČR. A protože máme přes léto mnoho práce s vízy, leteckým spojením, ubytováním a hlavně s trénováním, nemáme čas na to se více rozepisovat. Na shledanou se těšíme 11.září v 15.00 v ZŠ U Lesa, kdy budeme mít čas jen pro Vás!

 

Jiří  a Zuzana Boháčkovi

vedoucí a zakladatelé TŠ Twist Říčany

www.tstwist.cz

 

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena