TŠ Twist Říčany

2. 10. 2015

Mistrovský oddíl TŠ Twist uvádí:

Co?

Pohár starosty města Říčan 2015, 15. ročník taneční soutěže v akrobatickém rokenrolu. Mezinárodní soutěže se zúčastní i mistři světa. Soutěžit se bude v kategoriích dětských, žákovských, juniorských a seniorských, a to ve formacích, i v párech. Za domácí oddíl TŠ Twist budou soutěžit mimo jiné reprezentační formace dívek i párů, ale třeba i úřadující mistři republiky mezi dospělými akrobaty. Tančit bude cca 100 říčanských dětí a mládeže!

Kdy a kde?

24.října 2015 v městské sportovní hale, začínáme v 10 hodin prostorovými zkouškami, soutěžit se bude až do noci.

Kdo akci pořádá a zaštiťuje?

TŠ Twist Říčany ve spolupráci s ČSAR a firmou con4pas, a.s..

Akce je podporována městem, na akci bude použit grant města Říčany. Pan starosta Mgr. Vladimír Kořen už léta akci osobně zaštiťuje.

Dále spolupracují mnozí ochotní a obětaví rodiče, kteří si váží dlouholeté práce s dětmi v TŠ Twist Říčany.

Co nás čeká v TŠ Twist Říčany dále?

Soustředění všech skupin o podzimních prázdninách koncem října a hlavně účast na mistrovství světa a Evropy v ruské Kazani. Českou republiku budou zastupovat dvě dívčí juniorské formace (do 15ti let) Madonna a Royal a dále nová říčanská párová formace. Do ruského velkoměsta Kazaně nás cestuje celkem 42 osob. Už se těšíme, v této tatarské oblasti Ruska, kde je každý druhý občan muslim, jsme ještě netančili. Tak sledujte www.tstwist.cz, kde se dozvíte více.

 

manželé Boháčkovi

 

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena