TŠ Twist Říčany

1. 4. 2016

V sobotu 16.4. ve sportovní hale!

Salta, točení partnerek, akrobacie a svižný tanec párů. Ale také líbivé dívčí formace všech kategorií. Soutěžit by měla, vedle českých zástupců, i reprezentace Maďarska, Slovenska a Polska. To všechno bude k vidění od cca 11.00 hodin do cca 22.00 hodin v městské sportovní hale. Když doplníme, že hrát se budou i písně interpretů jako jsou Elvis Presley, Shakin Stevens, Celine Dion či Phil Collins, každý už tuší, že se bude konat mezinárodní taneční soutěž v akrobatickém rokenrolu. Jarní cena TŠ Twist Říčany se bude konat už po čtrnácté. I letos s morální podporou starosty Mgr. Vladimíra Kořena a také s finanční podporou města Říčany (pořadatelé v to doufají, neboť dotační řízení bude známo až po akci).

Domácím fanouškům bychom chtěli předvést zcela nové choreografie, na kterých jsme dřeli celou zimu. A tak můžeme už nyní domácím čtenářům něco odhalit. Uvidíte domácí dívčí choreografie alá Charlie Chaplin, muzikál Kočky či třeba Helloween. Mezi páry se představí i naše nové akrobatické páry, ale také domácí mistři ČR v akrobatech ktg. B. Zatančit by měla i formace párů Czech One, která je úřadujícím vicemistrem Evropy

I když se akce koná až v sobotu 16.4., můžeme nyní zopakovat, že mezi cca 400 soutěžícími bude velká konkurence nejen z domácí TŠ Twist Říčany, ale mělo by to být takové středoevropské klání, chcete-li „Visegrádské klání“. Pokud opravdu dorazí avizovaná reprezentace Maďarska, Polska a Slovenska, bude na parketu i několik mistrů světa.

Tak neváhejte a dostavte se do haly raději včas, abyste nemuseli - jako minulé ročníky- jen postávat v uličce, neboť už nezbývá místo na tribunách. A to přesto, že znovu sestavíme kolem parketu přenosné tribuny.

Více o náboru a dění v TŠ Twist Říčany na www.tstwist.cz, nebo na facebooku.

Organizátoři soutěže

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena