TŠ Twist Říčany

1. 7. 2016

TŠ TWIST nabízí kurzy pro děti!

Máte malé dítě a potřebujete mu dát od září smysluplnou zábavu 1x až 2x týdně? Neváhejte a zajděte na ukázkové hodiny TŠ Twist Říčany! Nezávazně si můžete se svými ratolestmi vyzkoušet, co je to taneční trénink, jak vypadá příprava nejmenších tanečníků rokenrolu, či jaký vřelý přístup mají trenérky v přípravce pro nejmenší!

Nejsme jen „další“ taneční kroužek. Jsme exkluzivní taneční škola, vloni nejúspěšnější z celé ČR v juniorských formačních ktg., například na MS a ME v ruské Kazani. TŠ Twist je velká rodina, kde si všichni pomáhají, fandí a kamarádí navzájem! Pracujeme s dětmi celoročně, včetně každoročního letního soustředění.

Trenéra u nás dělají jen dospělé osoby s trenérskou licencí – a s vlastní taneční minulostí (mezi trenérkami je šest mistryň světa!). Vaše dítě dostane péči odpovídající věku i tanečním schopnostem. Díky tomu, že máme 16 různých skupinek, mohou se členové po přípravce zařadit do odpovídajícího oddílu. Ti nejlepší pak reprezentují ČR na mistrovství světa, Evropy, světových pohárech. Zatím jsme získali třikrát titul mistr světa v rokenrolu!

A nebojte, akrobacie se může tančit až v párových ktg. od 14 let. Nikdo nepožaduje po dětech žádné „vylomeniny“.

Nábor dětí od ukončených čtyř let do nejvýše sedmi roků probíhá v pátek 9. září v ZŠ U Říčanského lesa od 16.00 hodin. S sebou pohodlnou obuv, tepláčky, tričko, pitíčko a hlavně dobrou náladu! Starší zájemce od sedmi let uvítáme tamtéž od 17.30 hodin!

 

A co je v TŠ Twist nového?

Dívčí formace od patnácti let Czech Ladies získala 21. 5. senzační sedmé místo na světovém poháru v belgickém Diepenbeeku. Holky si užily úspěch na významné soutěži, ale také den odpočívaly v nádherném bazénovém středisku. Získali jsme také medaile i v dalších ktg. na mezinárodní soutěži v Brně 18. 6. a hlavně od srpna „makáme“ na soustředění, neboť další taneční sezona se blíží. A nejméně tři naše formace budou reprezentovat na ME a MS ve Švýcarsku.

Více na www.tstwist.cz, nebo na facebooku

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena