TŠ Twist Říčany

26. 8. 2016

Nábor TŠ Twist Říčany

Nábor nováčků do přípravky ve věku do sedmi let probíhá mimořádně v pátek 9. září od 16.45 do 17.45 v ZŠ U Říčanského lesa. Vyučujeme celoročně základy tance, rokenrol a také základy gymnastiky. Úvodní lekce je samozřejmě zdarma, stačí, když si děti vezmou sportovní obuv a oděv, něco k pití a dobrou náladu. Který den a v kolik hodin bude přípravka probíhat, sdělíme na náborové hodině. Přípravku vyučuje už léta Lucie Mášová, podle dětí nejmilejší trenérka TŠ Twist, která je díky vztahu ke svěřencům velmi oblíbená!

Starší zájemci o rokenrol nemají nábor, ale konkurz na uvolněná místa. Hledáme šikovné jednotlivce - dívky i chlapce - do dívčích formací i do párů. 

 V uplynulé sezoně jsme byli druzí na mistrovství Evropy v párech, pátí na mistrovství světa v dívčích formacích. Všechno v juniorských kategoriích. Máme také nejlepší dětskou dívčí formaci v ČR, nejlepší dětský rokenrolový pár atd., atd. Nejvíce si ale ceníme kamarádské a pohodové nálady, která v TŠ Twist Říčany spojuje začátečníky s mistry a mladší se staršími. S dětmi pracujeme celoročně, včetně letního soustředění. Neorganizujeme  „kurzy odsud posud“, naše činnost je dlouholetá, navazující. Spíše jsme taková rozvětvená rodina.  Děti jsou hrdé na to, že mohou být členy TŠ Twist Říčany.

A co nás letos čeká? Kromě tréninků také mistrovství světa se třemi formacemi ve třech kategoriích. Zavítáme na podzim 2x do Švýcarska a kdoví, jestli si zase nepřivezeme nějakou medaili.  To se však týká těch nejpilnějších. Všechny nás můžete vidět 22. 10. na dalším ročníku mezinárodní taneční soutěže Pohár starosty města Říčany, kterou pořádáme za podpory města. A tančit bude určitě více než sto členů TŠ Twist Říčany.

A aby se do nominace dostaly i vaše děti, dočtěte a naplánujte si u nás návštěvu! Rádi vás uvítáme v našich tělocvičnách. A nebojte, u nás nekoušeme!

www.tstwist.cz, 777232118

 ts.twist@post.cz,

Vaše Taneční škola TWIST Říčany

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena