TŠ Twist Říčany

29. 11. 2019

Když ROKENROL, tak v TŠ TWIST Říčany

Taneční škola Twist se zaměřuje na tanec ve stylu rokenrolu, akrobatického rokenrolu a boogie - woogie.  V těchto odvětvích jsme za poslední léta dokázali stanout ve finále mistrovství světa. V tomto zatím nemáme v ČR konkurenta.  Jakkoliv to zní jako samochvála,  je to prostý fakt.

TŠ Twist Říčany působí na říčansku už od roku 2003 a jsme hrdí na současných osm plnohodnotných trenérů s trenérskou licencí a další „pomocné“ trenéry. Máme celkem 12 soutěžních formací – rozdělených jak věkově, tak i podle náročnosti. Posuďte sami – nejmenší děti trénují ve formacích: Pixie, Babies, Jungles, Colors, Briliant. Starší soutěží s formacemi: Xena, Madonna, Twister, Goldies, Con Calmas. Ti ještě o trochu starší, co mají už občanský průkaz, trénují ve formaci Force One nebo Czech. A samozřejmě soutěžíme i v jednotlivých párech – máme zastoupení v dětských, žákovských i juniorských párech. Kdybychom páry označili jako 13. skupinu Twistu, pak musíme skončit počítání na celkových 16 skupinách. Sami si totiž vychováváme v našich třech přípravkách děti od čtyř let. Bohužel některé přípravky už mají zcela naplněný stav a nepřijímáme další zájemce. Působíme jak v Říčanech, tak v Ondřejově.

Taneční škola Twist Říčany v listopadu soutěžila na třech soutěžích – do uzávěrky vydání stihneme jen výsledky z Velké ceny Sokola, konané v Černošicích 2. 11. Na vyhlášení mimo jiné znovu zaznělo: „Nejúspěšnějším oddílem této mezinárodní soutěže se stala Taneční škola TWIST Říčany.“  Je nás ale tolik a s tolika výsledky, že všechny úspěchy nevměstnáme do článku, tak jen ty nej: získali jsme 4x zlato (Madonna, Con Calmas, Jungles, Force One)  1x bronz (Colors) a samozřejmě další finálová umístění.  Zkrátka,

ROKENROL NÁS BAVÍ, TWIST JE TEN PRAVÝ!           

Jiří Boháček, vedoucí TŠ Twist Říčany

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena