TŠ Twist Říčany

29. 2. 2020

TŠ Twist Říčany

Je velmi těžké psát o činnosti naší organizace, aby to nevyznělo jako vychloubání.  A proto píšeme víceméně jen fakta. Navíc tím, že nás je tak mnoho, nemůžeme leckdy do omezeného článku sepsat ani úspěchy všech našich členů. Ani jména. Od ledna ale zatím nebyla žádná soutěž, a tak se můžeme vrátit k celoroční anketě „Sportovec roku Českého svazu akrobatického rokenrolu za rok 2019“. Tam se hodnotí celoroční výsledky na čistě domácích soutěžích. Vyhlášení za uplynulý rok je vždy slavnostní a vždy v lednu. Koná se na Plese Českého svazu akrobatického rokenrolu.  A – obvyklá fráze – nás těší, jak jsme se umístili, respektive jak se umístily naše jednotlivé skupiny ve svých kategoriích. Posuďte sami.

1. místo v žebříčku ČSAR Sportovec roku 2019 získaly pro TŠ Twist Říčany formace FORCE ONE (nad 14 let), MADONNA (juniorská ktg.) a JUNGLES (dětská ktg.).

2. místo v žebříčku ČSAR získaly BABIES (dětská ktg.) a TWISTER (párová kategorie)

 3. místo v žebříčku ČSAR pro TŠ Twist Říčany zase získala formace COLORS (dětská ktg.) Taneční škola Twist Říčany získala i další hezká umístění.  Formace Xena a Con Calmas sice na medaile nedosáhly, ale i tak je čtvrté místo úspěch. 

V únoru jsme měli několik vystoupení, například na Plese města Říčany, plese místního gymnázia, atd. V březnu se u nás v TŠ Twist Říčany konají různá soustředění, a to na různých místech v ČR.  A plánujeme také mezinárodní soutěž Jarní cena TŠ Twist Říčany. Tato akce bude finančně podpořena městem Říčany a bude se konat 25. 4. v hale Na Fialce.  Do té doby ale musíme nejen akci organizačně a logisticky nachystat, ale také ušít některým skupinám nové kostýmy, vytvořit nové choreografie atd. Hlavně ale pořádně natrénovat, aby domácí publikum mohlo být na naše výkony pyšné!

Twist Říčany

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena