TŠ Twist Říčany

1. 6. 2020

Hurá už můžeme!

Také jste si přáli užít Verneovy Dva roky prázdnin jako malí?  Já ano, ale že nečekané volno prožije celá sportovní (a nejen sportovní) veřejnost, jsem netušil. Pravda byly to „jenom“ dva měsíce, ale zase zatraceně nečekané a nepříjemné. Pro náš okres to byla díky jarním prázdninám sportovní izolace už od začátku března.

Fakt, že jsme trénovali prostřednictvím elektroniky z domova, našim svěřencům hodně pomohl, a to i psychicky. Avšak osobní sociální kontakt, interakci společně přímo na tréninku, to nenahradí. O to více jsme se těšili na normální tréninky.

Možná právě uzavření všech aktivit aktivizovalo mnohé rodiče, kteří nám psali, jak to bude s přihláškami na příští rok. Zájem je už nyní poměrně velký a tak rádi uvádíme:

Přípravka pro děti od čtyř let proběhne 4. a 7. září 2020 v ZŠ U Říčanského lesa od 16.00 hodin. Tam se rodiče dozvědí, kdy a od kolika hodin budou naše přípravky probíhat.  A pozor – dosavadní přípravkáři dostanou pěknou slevu na podzimním kurzovném!  Více informací získají zájemci na e-mailu: ts.twist@post.cz .

Starší zájemce od sedmi let uvítáme také v ZŠ U lesa, jen o hodinu později, tedy od 17.00 hodin, taktéž 4. a 7. září.

A co nás čeká přes léto? Tréninky, soustředění a příprava na skoro každovíkendový soutěžní podzimní maraton. Soutěže se z jara přesunou na podzim, takže budeme neustále v „plné polní“. Také námi pořádané soutěže proběhnou až na podzim. Rádi bychom nicméně touto cestou poděkovali městu Říčany za poskytnuté dotace na provoz i na akce.

A jak vypadá trénink přes internet? Posuďte sami z fotky jedné z mnoha skupin.

Jiří Boháček, , vedoucí TŠ Twist Říčany

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena