TŠ Twist Říčany

30. 5. 2022

Jarní cena TŠ Twist Říčany za námi

I letos se podařilo bezvadně zorganizovat již 20. ročník taneční soutěže v rokenrolu, opět s mezinárodní účastí.  O krásné ceny soutěžili tanečníci ze Slovenska, Polska, Irska a České republiky. Partnerem akce bylo město Říčany, kterému tímto děkujeme za grantovou podporu. Velké poděkování letí i generálnímu partnerovi akce, kterým je realitní kancelář Románek a partneři. Pan Románek osobně předával nejlepším párům a formacím poháry a medaile. Děkujeme a těšíme se na další spolupráci.

Obětavým dobrovolníkům z řad rodičů, kteří oddřeli spousty práce s přípravou haly, úklidem, patří také velké poděkování.

Na soutěži v Říčanech jsme získali spousty medailí a pohárů, ale jejich výčet by byl dlouhý.

 

Mistrovství Evropy a spousta vystoupení

TŠ Twist Říčany nyní vystupuje snad všude – od maturitních, školních, městských a dalších plesů až po Mistrovství Evropy v Budapešti. To se uskutečnilo 21. a 22. 5., tedy po uzávěrce listu, informace dodáme v dalším vydání. Každopádně „umíme“ tančit jak na mistrovství Evropy či na parketu v pražské Lucerně, tak třeba na říčanské Lázeňské louce, U Labutě, nebo třeba v Ondřejově či Mnichovicích.

 

Příměstský tábor na konci prázdnin

Oblíbený příměstský tábor TŠ TWIST plánujeme letos opět Na Fialce. Ale pozor, pouze 29., 30. a 31. srpna! Denně od 8.00 do 16.30 hodin.

Přihlášky a informace dětí od 5 do 10 let na email: ts.twist@post.cz

Jiří Boháček

 

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena