TŠ Twist Říčany

7. 7. 2022

Hurá prázdniny!

Tak už jsou tady... Máme-li shrnout sezonu, sluší se to zvýraznit: SKVĚLÁ!

Spousta radosti, spousta legrace, spousta medailí, spousta pohárů.  

Nejcennější je asi úspěch na Mistrovství Evropy a Světovém poháru v Budapešti 21. - 22. května. Už jen dostat se do reprezentace - ale popořádku:

  • Párová formace TWISTER skončila na ME na 5. místě
  • Formace dívek nad 14 let MADONNA LADIES získala 8. místo na ME
  • A konečně formace do 14 let MADONNA si odvezla z Budapešti 7. místo

 

V párech na světovém poháru soutěžily i naše juniorské a žákovské páry, které se sice neztratily, avšak bez pronikavého úspěchu. Náš čtyřdenní maraton se ve městě na Dunaji celkově vyvedl lépe, než jsme očekávali. Dali jsme si zmrzlinu, projeli se budapešťským metrem, oslavili narozeniny, prohlédli centrum, užívali si i z jízdy výtahem ve vysokém hotelu… A bylo toho více. Město Říčany nám na své schůzi slavnostně poděkovalo za úspěchy na ME a SP.

Na Mistrovství ČR žáků 14. května získal pár TŠ Twist Říčany Lukáš Batók – Lucie Holoubková třetí místo, ale i další páry a formace sbíraly medaile a poháry z mezinárodních soutěží po celou sezonu. MČR formací, kde jsme nejsilnější, letos bude na až podzim.

V uplynulé sezoně se nám podařilo uspořádat velmi vyvedený 21. ročník mezinárodní soutěže „Pohár starosty města Říčany“. Na jaře jsme zase pořádali mezinárodní soutěž „Jarní cena TŠ Twist“.  Na soutěže přijely reprezentace Polska, Slovenska, Rakouska a Irska. Hlavně však se takové akce mohly zúčastnit i desítky našich členů. Za finanční podporu děkujeme městu Říčany.

Srpen je v TŠ Twist Říčany ve znamení soustředění. Už se nevejdeme do Čáslavi, a tak některé skupiny mají letní kemp v Českých Budějovicích.          

V září nás čeká nejen pořádání další mezinárodní soutěže, ale také nábor nových členů 5. a 7. září. Info o náboru rádi poskytneme na adrese

ts.twist @post.cz , nebo na telefonu 777 232118.

 

Hezké léto všem!

Jiří Boháček

   

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena