TŠ Twist Říčany

29. 12. 2022

TŠ Twist Říčany ve třech kategoriích ve světové TOP 10!

     Po osmém místě dívčí formace nad 15 let Madonna Ladies na mistrovství světa (Lyon 12. 11.), šestém místě párů z uskupení Twister (Krakov, 11. 10.) se i naše juniorky do 14 let z formace Madonna dostaly do světové TOP 10. I Madonna jsou, stejně jako Twister, úřadující mistryně ČR 2022.

     Na MS Madonny obsadily 10. místo. MS této kategorie se konalo 3. 12. v Praze.  TŠ Twist Říčany má tedy hned tři velké formace, které jsou světovou extratřídou. To je řádově 50 špičkových tanečníků a tanečnic! Tolik členů jiné kluby nemají ani ve svém celém oddíle. Nás je už více jak 200 aktivních členů.

Ale abychom nebyli jen u mistrovství světa a informací o úspěších na mistrovství světa, podíváme se i na další akce.

Soutěž 3. 12. v Praze

     Závěrečná mezinárodní soutěž roku se konala v Praze Jinonicích. Ani tam jsme si nevedli špatně. Posuďte sami, uvádíme jen medailisty:

Páry juniorské: Choutková, Hlubuček – 1. místo, Vomlelová, Anderle – 3. místo

DFD:  Pixie – 1. místo, Jungles  - 2. místo,

Malé formy junior: Srike – 3. místo.

Duo girls.: Románková, Vesela – 3. místo, nejlepší z ČR

Duo ladies: Bláhová, Bílková – 1. místo, Ciporanová, Maršálková – 2. místo 

DF smíšený věk: Briliant – 2. místo

 

Vánoční Twistování

     Oblíbené setkání všech našich členů a rodičů – přehlídka celého oddílu v krásné vánoční atmosféře, bez stresu z výsledku či obav o medaile. To je Vánoční Twistování. Konalo se večer po soutěži v Praze Jinonicích a bylo, soudě podle četných pozitivních ohlasů a podle rozzářených dětských očí, povedené. Zcela plno bylo na tribuně i kolem parketu. TŠ Twist dal dohromady 29 různých tanečních vystoupení složených ze svých vlastních členů! Nepředváděl se jen rokenrol, ale i vánoční taneček či letkiss. Za vstřícnost a pomoc s přípravou děkujeme také Centru Na Fialce.

     Věříme, že i právě započatý rok 2023 bude stejně úspěšný. Vždyť letos slavíme další kulaté jubileum Taneční školy Twist! A (kovid-nekovid) stále se rozrůstáme!

TŠ Twist Říčany

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena