ÚPRAVA PROVOZU SOKOLSKÉHO CVIČIŠTĚ

7. 3. 2013

T. J. Sokol Říčany a Radošovice oznamuje, že od začátku letní sezony roku 2013 bude sokolské cvičiště pro volné užívání veřejnosti uzavřeno.

K takovému kroku jsme byli po dlouhém uvažování nuceni přistoupit s ohledem na vzrůstající náklady údržby sokolského cvičiště, kdy toto hřiště bylo zcela nekontrolovatelně ponecháno k využití každému, kdo si chtěl zasportovat, ale také bohužel tomu, kdo sem přišel s úmysly již ne zcela sportovními. Vzhledem k situaci, která nás všechny v dnešní době provází, ba přímo pronásleduje, nelze tento fakt řešit jinak, než že bude zabráněno zcela svévolnému využívání cvičiště.

Na druhou stranu pro chtivé zájemce o sport možnost využít naše cvičiště samozřejmě nekončí. To bude možné pro všechny za ceny vskutku lidové, protože i přes opatření, které jsme byli nuceni udělat, je sokolská jednota stále organizací myslící hlavně na lidi. Snažíme se najít a podpořit sportovce v každém z nás, proto je pro nás důležité, aby možnost zasportovat si nebyla nedostupná. Informace o cenách bude možné získat přímo v areálu sokolského cvičiště, nebo na emailu jana.cilkova@volny.cz.

Doufejme, že se tato situace do budoucna může změnit, jestliže se i taková zcela dobrovolnická organizace, jako je Sokol, dostane k financování veřejných aktivit pomocí veřejných finančních prostředků nebo případně jiných sponzorů, kterými jsou pokryty např. provozy jiných sportovních oddílů v Říčanech.

 

    Za výbor T. J. Sokol Říčany a Radošovice

Kateřina Bělohlávková

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena