ÚSPĚŠNÝ ZÁVĚR ROKU 2013

3. 1. 2014

Jako každý rok dorazil do tělocvičny I. ZŠ Mikuláš s čertem, aby zhodnotil, jak se holkám celý rok dařilo, co nového se naučily, a co je třeba zlepšit. Před mikulášskou nadílkou se holky potěšily divadelní pohádkou O sněhulákovi.

7. 12. proběhly Mikulášské závody v Týnci nad Sázavou. V nejmladší kategorii 2007 (lavička, prostná, šplh) závodily Adélka Bernardová, Barča Jechová, Terka Šubrtová a Majda Škardová. Nejlépe se dařilo Adélce, která si odvezla bronzovou medaili a na 4. místě skončila Terezka.

Ve starší kategorii 2006 (kladina, prostná, šplh) závodily Agátka Vašutová a Kačka Urbanová. Lépe se dařilo Agátě, obsadila 7. místo z 18 závodnic.

Na Vánoční závody – poslední v tomto roce – jsme 14. 12. vyrazily do pražských Vršovic, kde všechny holky cvičily na lavičce, prostných a přeskoku. Ve velké konkurenci jsme se neztratily a přivezly pěkná umístění. Mezi nejmladšími roč. 2008 (celkem 22 závodnic) obsadila Linda Procházková 4. místo a jen těsně jí uteklo umístění na stupních vítězů. 8. skončila Ellenka Pospíšilová.

V kategorii 2007 (celkem 31 závodnic) získala 9. místo Majda Škardová, 10. Terezka Šubrtová, 13. Adélka Bernardová a 16. Barča Jechová.

V kategorii 2006 (celkem 38 závodnic) obsadila 22. místo Kačenka Urbanová a 29. místo Viktorka Kotašková.

 

Všem gratulujeme a těšíme se na novou sezonu.

                                                                                              JJ a BB

                                                                                  www.gymnastika-ricany.cz

 

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena