Užijte si léto se Sport Academy

31. 5. 2023

Čeká nás červnová „míchačka“ i prázdninové kempy.

Většina tréninků Sport Academy sice během června pomalu končí, to ale neznamená, že by se v naší akademii přes léto nic nedělo. Ještě před koncem kroužků se 13. května uskutečnil v hale Na Fialce v Říčanech florbalový turnaj holek a kluků ze všech našich kroužků. O povedené akce, krásné góly ani tvrdé souboje nebyla nouze. Vše se ale jako vždy neslo v duchu fair play a mnoho radostných zážitků si tak odnesli nejen vítězové, ale i poražení. Všichni také ukázali, jak se během roku trénování zlepšili a odnesli si z turnaje mnoho nových zápasových zkušeností, které jim v jejich florbalových výkonech pomohou i v budoucnu.

Protože se všem turnaje během celého roku líbily, přichystali jsme pro mladé florbalisty na konci roku ještě jedno překvapení. Už 18. června v hale v Dolních Břežanech proběhne letní Sport Academy „míchačka“. Nepůjde o klasický turnaj našich tréninkových skupin proti sobě, ale tentokrát se všichni účastníci namíchají do různých týmů a sehrají proti sobě zápasy se zcela novými spoluhráči.

O prázdninách nás potom v hale Na Fialce čekají sportovní příměstské kempy. Těšit se na nich můžete kromě florbalu a fotbalu i na další nejrůznější aktivity v tělocvičně i mimo ni. Užijete si i plavání v bazénu, výlety a mnoho osvědčených i zcela nových sportovních her s míčem i bez něj.

Kompletní přehled včetně přihlášek naleznete na webu https://funacademy.cz/camp.

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena