V Radošovicích myslí na nejmenší

30. 4. 2023

Loňské mistrovství světa ve fotbale, které pořádal exotický Katar, je za námi. Fotbalový klub Radošovice už hledí k mistrovstvím, která nás ve třicátých a čtyřicátých letech 21. století teprve čekají. Školička trénuje dvakrát a Předškolička jednou týdně, v úterý a ve čtvrtek na FK Radošovice, případně na plochách s umělou trávou. Ve Školičce je aktuálním tématem pokrytí míče, protože nic nenaštve soupeře víc, než když vám nemůže vzít míč. Předškolička pokračuje v objevování obounohosti v různých formách her. Na obounohost se v těchto nejmenších kategoriích soustředíme především. V tomto věku se to děti naučí snáz, a ve vyšších věkových kategoriích jako když to najdou. Navíc je na takového šikovného fotbalistu, schopného hrát a střílet oběma nohama, radost koukat...
Do Školičky chodí primárně ročníky 2016 a 2017, do Předškoličky ročníky 2018 a 2019. Hranice ale není přesně daná, borec nebo borkyně se může zařadit podle toho, kde mu to více vyhovuje. U Předškoličky není povinné ani dodržování formy při tréninku. Obzvláště u mladších borců se kolektivní trénink po chvíli změní v trénink individuální, s rodičem. A ten je velice přínosný.
Soupisky se nám utěšeně plní, místa však stále máme a těšíme se na další spoluhráče. Přijďte vyzkoušet trénink v nejmladších kategoriích FK Radošovice, zda vám to bude vyhovovat. Kontakt www.fkradosovice.cz, skolicka@fkradosovice.cz, predskolicka@fkradosovice.cz, tel. 728 800 785 Marek Hojný. Symbióza hráči, trenéři, rodiče (prarodiče) nám funguje. Důkazem budiž i pět vítězství z pěti zápasů na posledním turnaji.

FK Radošovice

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena