Vánoce v IC na náměstí

4. 11. 2019

 

V informačním centru na náměstí jsme pro vás připravili nové zboží pro vánoční trh – přijďte se podívat na spoustu dárečků pro svoje blízké a vyřešit tak předvánoční shon včas a v klidu, nebo si koupit něco dobrého na sváteční stůl jen tak sami pro sebe. A protože v listopadu bude sychravo a nevlídno, můžete přijít, jen tak v teple posedět a na cestu si koupit kávu či jiný teplý nápoj. Přijďte se s námi těšit na advent.

Vánoční soutěž!

Každý, kdo v termínu od 1. listopadu do 15. prosince nakoupí v našem informačním centru na náměstí vánoční dárky v hodnotě alespoň 100,- Kč, bude zařazen do slosování o dvě tříhodinové vstupenky do Aquapalace Praha. Vítěze vylosujeme ještě před vánočními svátky. Přijďte soutěžit a získejte u nás svůj vánoční dárek hned dvakrát!

 

IC v rondelu

A určitě pro vás bude zajímavá informace, že od konce letošního léta máme nově u společnosti A.T.I.C. certifikované informační centrum v rondelu. Snažíme se stále zvyšovat kvalitu našich služeb a věříme, že se vám v obou našich informačních centrech bude líbit a budete s našimi službami spokojeni.

 Šárka Stoszková,

MAKS Říčany

 


                                                          

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena