Vánoční koncert dětí v kapli Olivovy dětské léčebny

30. 1. 2014

18. 12. 2013 se v kapli Olivovy dětské léčebny již tradičně konal vánoční koncert dětí sólového a sborového populárního zpěvu Elišky Erlichové. Za projevenou přízeň děkuji všem posluchačům, neboť kaple letos skutečně praskala ve švech a dech beroucí atmosféra přispěla k výtečným a dojemným výkonům dětí.

Dovolte mi ale touto cestou poděkovat také těm, kteří se nemalou měrou podíleli na uskutečnění tak vydařeného večera. Mému manželovi za veškerou hudební produkci a grafické práce, společnosti DPD CZ v čele s Honzou Selixem za finanční podporu koncertu a obrovskou pomoc při přípravě technického zázemí, Martině a Standovi Pokorným za perfektní servis při zprostředkování našich kostýmů a finanční příspěvek. Dále pak mnohokrát děkuji manželům Martině a Davidovi Frydrychovým za sladké občerstvení pro děti do „zákulisí“ a v neposlední řadě všem obětavým a vždy připraveným maminkám za pomoc před koncertem: jmenovitě Jitce Červené, Pavle Selixové, Martině Pokorné, Petře Havelkové, Petře Svobodové, Radce Kubíkové a také Veronice Pospíšilové za poskytnutí sponzorského daru ve formě kadeřnických přípravků.

Na celé akci se vybíralo dobrovolné vstupné, z něhož polovina poputuje na sborem podporovaný projekt „Asistenční pes pro plnohodnotnější život“. Všem, kteří přispěli, srdečně děkuji.

Eliška Erlichová

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena