Vítáme Vás v 2.pololetí – frčíme dááál!

28. 1. 2024

Gratulujeme všem školákům, kteří úspěšně zvládli první pololetí tohoto školního roku a přejeme všem mnoho studijních úspěchů v pololetí druhém. Podobně je to i v Mraveništi.

Školní rok se přehoupl do druhé poloviny, nezapomeňte se, pokud jste tak již neučinili, přihlásit do druhého pololetí, a to adrese www.mraveniste.info nebo https://mraveniste.webooker.eu.

Keramika opět převládá, vyučujeme v odpoledních hodinách celý týden. Jednotlivé kurzy se od sebe liší svým obsahem i tematicky. Pro ty, kterým nevyhovuje pravidelná docházka, nabízíme jednorázové kurzy o sobotách:

  • 10. 2. 2022 se Štěpánkou Fialovou, 9.00–11.30 hod.;
  • 24. 2. 2022 s Katkou Schnablovou, 9.00–11.30 hod.

Mateřské centrum, Bezručova 441/23 – aktivity v únoru:

Na nové kamarády se těšíme také v Mravenčí školičce. Jedná se o dopolední kurz pro děti ve věku 1,5 až 5 let, kde se zaměřujeme na úspěšnou socializaci dětí, dovednosti komunikace mezi nimi a umění tolerance. Podpoříme rozvoj pohybových, hudebních, výtvarných, logopedických schopností a dovedností. Z výtvarných činností si děti odnášejí malý výrobek. V naší školičce jde především o přípravu dětí na vstup do skutečné mateřské školy.

Pokračujeme i v anglické konverzaci pro maminky s malými dětmi. Neřešte složitě hlídání a přijďte se procvičit každou středu od 17.30 hod.

Mumspace si pro vás na únor připravil lekce jemné jógy a cvičení pro vitální pánevní dn. Maminky, pojďte se protáhnout, posílit svůj core (hluboké vnitřní svaly) a také se naučit vnímat svaly pánevního dna. Děti mohou cvičit s vámi nebo využít herničku. Cvičení je vhodné pro všechny ženy, včetně těhotných, pro které jsou lekce vhodně modifikovány. Těšíme se na vás v termínech 13. a 27.února.

V prosinci jsme si užili naše novinkové Smyslohrátky a byla to pecka! Rozhodli jsme se proto pro častější opakování, a proto se na další můžete těšit už 3.února. Nechte svoje děti vnímat svět všemi smysly a netrapte se uklízením nepořádku.

Těšíme se na vás!

Nina Šafránek

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena