Vítejte v roce 2024 s Mraveništěm

29. 12. 2023

Vykročili jsme do nového roku 2024 pravou nohou, a k tomu ještě plnou parou!

Během ledna spouštíme přihlašování do jednotlivých kroužků na druhé pololetí. Do větší části kurzů je možné naskočit i v jejich průběhu. Za zmínku určitě stojí jednorázové akce. Pro velký úspěch budeme opakovat SMYSLOHRÉTKY pro předškoláky – aktivity pro děti vytvořené pro vnímání všemi smysly podle principů montessori pedagogiky. Sledujte pozorně náš rezervační systém – na tuto akci se vejde pouze osm dětí!
 

MUMSPASE

Prostor pro mámu: úterý 9.00–11.00 hodin:

9. ledna: nástěnka přání / vision board na rok 2024;

23. ledna: jemná jóga & vitální pánevní dno.

Maminky se mohou těšit také na další pokračování ANGLICKÉ KONVERZACE, během které není vůbec potřeba řešit hlídání dětí. Ty si během lekce mohou pohrát v naší herničce. Každá lekce je na jiné téma, přijďte konverzovat každou středu od 17.00 hodin.

 

KERAMIKA PRO VEŘEJNOST

Soboty 9.00–11.30 hodin (6. ledna 2024 a 20. ledna 2024)-

Ohlédnutí za starým, ale pro nás krásným a bohatým rokem, za který děkujeme

V Mravenčí školičce jsme se v prosinci zaměřili na přípravu různých dárečků. Při adventním tvoření jsme vyráběli andělíčky, stromečky, krásné lucerny, sněhuláčky, …, inu měli jsme plné ručičky práce, aby nám těšení na Ježíška rychleji utíkalo. Adventní těšení jsme korunovali besídkou se skvělým rautem připraveným rodiči a přišel i Ježíšek, který dětem přinesl spoustu dárečků.

I na kurzech keramiky bylo znát, že se blíží svátky. Pece jely na plné obrátky a vznikla velká spousta úžasných děl. Naše brány opouštělo mnoho betlémů, andělů a vánočních ozdob, které budou dělat radost v nejedné domácnosti.

Mnoho dalších aktivit naleznete na adrese www.mraveniste.info, kde je možné se na kurzy registrovat třeba i v jejich průběhu. Cena je vždy počítána dle počtu zbývajících lekcí.

Děkujeme městu Říčany za přízeň, za finanční podporu v rámci grantového řízení (dotace na provoz a na akce Tvůrčí den pro děti, Halloweenská drakiáda).

Hodně zdraví, štěstí, osobních, školních i pracovních úspěchů všem našim příznivcům a dětem přeje

vaše Mraveniště – Nina Šafránek, Hana Špačková a kolektiv lektorů

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena