Názor zastupitelky - Karolíná Skrčená

21. 8. 2015

Kauza Magic Hill

Zcela záměrně jsem se v červnovém i prázdninovém vydání Kurýru vzdala prostoru, který každému ze zastupitelů měsíčně náleží. Říkala jsem si, že není třeba jitřit už tak vyhrocenou atmosféru kolem Magic Hillu a zcela jednoduše jsem do té doby řekla vše, co jsem sdělit potřebovala. O to víc mě překvapilo, v kolika textech bylo mé jméno zmíněno.

I když respektuji právo každé strany vyjádřit veřejně svůj názor, dovolím si k jednomu z nich poslední komentář. Byla jsem investorkami Magic Hillu opakovaně nařčena, že jsem na jednání pracovní skupiny přišla pozdě. To je sice pravda, nicméně jsem se dostatečně dopředu kolegovi Michaličkovi, který komisi svolával, omlouvala, že mám pracovní povinnosti, které již bohužel nelze odložit a nedostanu se z centra Prahy dříve než v 16 hodin. Vzhledem k tomu, že komise byla svolána pouze čtyři dny předem, nedokázala jsem své závazky už nijak přesunout. Nicméně jsem udělala maximum, abych se na jednání komise dostavila co nejdřív. Tuto skutečnost jsem investorkám Magic Hillu znovu sdělila i prostřednictvím jejich advokátky. Nicméně samozřejmě platí, že kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde. Narážky na mou fundovanost a seznámení se s danou problematikou není ani třeba komentovat. To nechť posoudí jiní.

Pevně doufám, že tímto už skončila naše veřejná přestřelka na dané téma. Věřím, že už to nikoho z občanů Říčan ani nemůže zajímat.

V závěru bych ráda vyjádřila hlubokou úctu a obdiv všem jednotkám profesionálních i dobrovolných hasičů, kteří se podíleli na hašení srpnových požárů v Říčanech a okolí. Je jasné, že letošní prázdniny daly v tomto ohledu všem zabrat. Doufejme, že září bude mnohem klidnější. Všem dětem školou povinným přeji, aby 1. září vykročily z domu pravou nohou a užily si následující školní rok, jak to jen jde.

Karolína Skrčená, zastupitelka, ANO

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena