Vystavte nám vysvědčení

28. 3. 2014

Vážení spoluobčané, sousedé, před čtyřmi lety jsme poprvé oslovili říčanskou veřejnost s žádostí o podporu. Chtěli jsme změnit poměry na říčanské radnici. Dali jste nám prostor, podpořili naši volební petici a ve volbách jsme získali nejvíce hlasů. Díky této podpoře a ve spolupráci s koaličním partnerem jsme mohli aktivně a kreativně řídit město. Dali jsme do rozvoje města opravdu hodně sil a odpovědnost za úspěchy i případné chyby leží ve velké míře právě na nás. Teď se volební cyklus pomalu uzavírá a chceme se Vás zeptat, jak naši práci vnímáte.

Víme, že naše kroky nemusely vždy vyvolat pozitivní ohlas. Víme, že nejsme bez chyb. Ale můžeme být lepší! Můžeme lépe naslouchat, můžeme citlivěji vnímat vaše potřeby.

 Nyní se rozhodujeme, jak vstoupíme do dalšího volebního období a proto se vás chceme zeptat, jakou k nám chováte důvěru. Koneckonců jsme ve vašich službách.

Jako vhodný prostředek pro komunikaci vnímáme internetový dotazník, který naleznete na stránkách www.klidnemesto.cz Jeho vyplnění je snadné, rychlé, naprosto anonymní. Můžete vyplnit byť jen jednu otázku a pak nezapomeňte kliknout na závěrečné stránce na tlačítko odeslat. Vaše podněty, názory či hodnocení jsou pro nás velmi důležité. Abychom mohli dobře zhodnotit své služby, je potřeba znát názory zákazníka. A tím jste Vy.

Děkujeme za Váš názor

Zastupitelé Klidného města. 

 

Redakční systém i-servis

(c) Mediální a komunikační servis Říčany, o.p.s. 2024 Všechna práva vyhrazena